6.týden - je to výtok nebo špinění?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368912 11.1.2017 19:01

Ahojky, jsem teď v 6.týdnu a vše bylo ok, k doktorce jsem objednaná na první vyšetření v příštím týdnu. Dneska mě tak celkově tlačí břicho a na levé straně u žeber trošku víc. Byla jsem se sprchovat a když sem se dole umyla, tak byl vždy hustý bílý výtok a dnes se mi zdál trošku narůžovělý. Jinak na kalhotkách za celý den nic, žádné špinění. Měla jste to některá také tak? Žádné léky neberu, tak nevím co dělat..?

Tak pro celkový strach jsem se oblékla a jela na pohotovost. Paní doktorka byla moc milá, říkala, že je to běžné a nemusím se bát, že tak slabě narůžovělý výtok může být z prokrvování a nebo stále z uhnizďování v děloze. Jinak jsem tu malou fazolku už viděla :) A je na tom správném místě, takže bylo vyloučeno i mimoděložní těhotenství. Mám být v klidu a odpočívat, v příštím týdnu jít na plánovanou první prohlídku ke své doktorce a kdyby se cokoliv dělo mezi tím, tak mám přijet. Snad už bude vše v pořádku :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Trochu tě chci uklidnit, že to nic být nemusí. Já špinila do konce 6.měsíce a bylo to ok. Ale víc ti řekne mudr při kontrole. Držím palce, ať je všechno v pořádku.

  • Tak na začátku to bývá normální
    Nesmí to být čistá krev. Nechci říkat že to bude dobré nebo že je hned něco špatně. Nestresuj se a vyčkejte do kontroly pokud se to nijak nezhorší. Moje zkušenost je bohužel špatná. Začala jsem v 7+0 lehce hnědě špinit a za týden revize. Zamlklé těhotenství. Ale nevím jestli to špinění za to mohlo či ne. Byla jsem po ivf. Hodně štěstí

  • Já zašpinila teď taky 8+0, jen krátce, a pan doktor říkal, že je to normální a pokud to není krev nic se neděje. Mimóšek byl úplně v pohodě. Pokud by to třeba bylo opakovaně po sexu, tak se poradit s doktorem, třeba by to mělo souvislost. Děloha je hodně překrvená, tak se to stát může. Držím pěsti, ať je vše ok.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist