6+4 tt , prosim o radu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184066 24.11.2019 15:26

Tehotenstvi s nizkym hcg.
Ahoj holky chci se vas prosim zeptat o vas nazor jestli jste se nesetkali s nizkym hcg a presto vyslo tehotenstvi ze plod treba odpovidal mladsimu tehotenstvi a i s nizkym hcg bylo vse v poradku ?
Posledni ms 7.10 ovulace 17dc ne-li 18 dc ,ultra 5+1 20dpo nalevo , ultraz na pravo 6+4 30dpo , jako samoplatce jsem si zasla na hcg a hcg 27dpo 1101 a 30dpo hcg 1596 , je to narust o cca 50% , podle tabulek jsem tak tak na hrane ale minimalni narsut jsem cetla ze ma byt 60% cim vetsi hcg tim pak trva nekolik dni nez se zvysi .
Na gynekologii jsem byla 6+4 tt , rikala jsem panu doktorovi z utery ze bylo hcg 1101 ze jsem na hrane podle tabulky a on mi rekl ze kdyby byla hodnota 400 tak by to bylo spatne ale ze moje hodnota je jeste dobra je sice mala ale je dobra ale ze ho zajima ultrazvuk at se neridim podle tabulky a ze oproti minulemu ultrazvuku jsme pekne porostli.
Holky mam strach a obavy , na ultrazvuku je videt genetacni vacek a kdyz se na to zblizka podivate myslite ze je naznak toho zlutkoveho vacku s polem takovy ty dve kolecka co je ve vacku myslite ze by to mohlo neco byt a za tyden uz srdicko ?na internetu jsem cetla ze uvnitr vacku by melo byt neco jako prstynek . Mnohokrat dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak nejdřív je masochismus studovat HCG a tabulky..doktor má pravdu.. že byb ylo moc nízké blbě, ale ultrazvuk mu rozhodně řekne víc a to hcg by byla doplňující informace. za ten by uz mohlo být srdíčko.. a mě teda zaujala jedna zásadní věc..mimoděložní vyloučeno..super.. a hlavně doktor řekl, že jste krásně porostli, takže dopředu jdete..hcg je tak široké rozpětí, že bych se číslama určitě neřídila . popravdě se nesnažím jim porozumět :D já to nikdy nevěděla :-) jinak já byla pro potvrzení těhu asi v 7-8tt u jiného gynekologa (ta moje byla na neschopence), a říkal no snad něco uvidíme.. a jo viděli..ale bral to jako velmi brzkou návštěvu. průkazku jsemdostala až k 10tt zase u jiné :D

  • a ty ultrazvuky se nesnažím moc studovat, já tam prd vidím :D

  • eliskao24.11.2019 17:32

    Já bych poslouchala lékaře a vykašlala se na tyto testy. Akorát se tím nervíte a to není pro mimi dobré. Nejsme stroje, aby jsme měli stejné parametry, Každý organismus je jiný a hodnoty mohou být odlišené. Ty tabulkové je třeba brát s rezervou!

  • Přesně jak pisou holky, vykasli se na tabulky a dedukce co by podle tabulek jak melo byt... Zivot si cestu najde a vytvori sam, myslis ze ty miliony let vyvoje spasi nejaka tabulka? :-D
    Ted co hlavniho muzes udelat je to ze se pekne pozitivne naladis na sve miminko a ne ze se budes nervit nad tabulkama ;)
    Pokud by se neco melo stat, muze se stat ted a klidne i v pozdejsim stadiu - nedejboze a nepreju to nikomu. A tabulky tomu nepomuzou, jen zbytecne stresem budes narusovat to vnitrni prostredi a o to vetsi pravdepodobnost je ze se neco muze stat.
    Drzim palce at je vse v poradku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist