21tt stažené břicho kalhotama + spaní v noci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37873 27.7.2015 8:41

Ahojte holky, mám další otázečky. :D Dnes jsem si po dlooouhé době na sebe vzala rifle, jindy nosím šaty a ráno se mi nezdálo, že by mě to mimo prdel nějak stahovalo na břichu, ale teď jak sedím, tak mě to přeci jenom dost stahuje, myslíte, že to tam to miminko utlačuje? Mám takový divný pocit, abych ho tam nějak nezmáčkla. :D A ještě otázka, jak v noci spíte? Já byla zvyklá spát na břiše a i teď spím tak na poloboku a polobřichu, někde jsem četla, že se nemá na zádech spát, někde jsem zas četla, že na nějakém boku, jak to máte vy?

  • 27.07.2015 18:18:43 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja spim v tzv. Stabilizovane poloze :-D casto se probudim na brise. Dnes jsem mela rano bricho uplne otlacene :-D jsem 25 tt. No a ty kalhoty si rozepni,jestli mas tu moznost. Jinak k lezeni na zadech a levem boku. Lehavam tak cele dny. Udajne se tim utlacuje nejaka tepna a muze se ti udelat zle. Lekarka mi ale rikala,ze to je az v pozdejsich fazich tehu a ne kazademu to vadi,ze to poznas,kdyz ti to bude vadit. Ze si proste telo rekne co mu je prijemne a co ne.

  • Já jsem v těhotenství spala na levém boku nebo spís polobrichu:-D:-)

  • Martasek8927.7.2015 9:30

    Já spím tak, jak to jde. Lehnu si a jaká poloha je mi příjemná, tak ležím, ale převážně taky stabilizovaně :) Ale kolikrát se vzbudím na zádech. Ono jde o to, že to není příjemné, že to utlačuje třeba nějakou tepnu, může být z toho špatně, nebo tak. Prostě lehni, ono si tělo řekne, jestli to jde, nebo ne ;)

  • Já usínám na boku a probouzím se na zádech. Jsem 32 tt a zatím to tak jde;-) S těma kalhotama je to horší, často je rozepínám a docela mi pomáhá pás, kterým zamaskuju to rozepnutí. i když ve vedrech moc aplikovat nejde:-(

  • K tomu usínání někde jsem viděla že nejlepší je pokusit se usínat na boku a pokud se ve spaní převalíš tak to nevadí maximálně se vzbudíš. Ono to miminko řekne když se mu to nelíbí. A kalhoty musím mít od 4 měsíce těhotenské. Určitě doporučuju aspoň do 1 investovat. Je to pohodlnější pro oba. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist