21 tyden tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #243647 16.1.2018 20:02

Dobrý večer,ve 21 TT,musím chodit v předklonu,zda se mě že mimco je moc dole jak kdyby u mocaku,můžu tak brzo klidně porodit?setkali jste se s tím některá

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Muzes, pokud se ti neco nezda jed k lekari. Porodit muzes kdykoliv od zacatku do konce. S tim ze do 24 tydne se tomu rika potrat. Ma kamaradka porodila v 19 tydnu a kolegyne ve 22.

  • Ahojky, s tím pocitem, že je mimčo nízko znám, na screenu ve 20.týdnu mi projistotu ale změřili , kolik místečka tam ještě prcek má a bylo to ok. Rodila jsem sice dřív, ale ve 34.týdnu s diagnózou preeklampsie. Pokud tedy nemáš nějaké komplikace, zbytečně bych se nebála a víc odpočívala a nenamáhala se. Určitě bych tento pocit u prohlídky zmínila. Samosebou tohle jde vidět i na utz, takže doktor ti třeba jen nic neřekl.

  • Petrakim17.1.2018 7:23

    Mám prcka taky nízko.v podstatě me ten spodek střídavě tíží od 20. Týdne včetně tvrdnuti.nyní končím pomalu 29tt.ale dle dr je vse v poradku.hold vic lezet musis,aby te to bricho tolik netahlo.nyni to uz je u me lepsi.nejvíce jsem ho dole cítila odpoledne a večer.to se tam za celý den narolovalo.taky mi pomáhal paradoxně pohyb na krátké svizne vycházce.to se mi zase trochu posoupne nahoru.jakmile celý den nic nedělám a neštěstí to tedy zrovna nestravim lezením v posteli,zase se mi nahrne dolu a tlaci me.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist