21 DPO slabé pozitivní testy, čárka stojí.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #295815 26.3.2019 7:02

Dobrý den, můj cyklus je běžně 28 dní, skolil mě ale zánět močových cest,( antibiotika) a za pár dní chřipka a horečky. Z užívání antibiotik se mi opozdila ovulace proběhla 25-26 DC podle hlenu i ovulačních testu. Od nějakého 13 DPO jsem našla ducha na testu jelikož jsem měla už spoždeni. Dva dny po jsem začala v noci hodně krvácet, další den to už bylo jen nárazově po vyjití schodů, zvednutí děti až to úplně ustálo. Třetí den už úplně bez krvácení, den Po krvácení jsem si udělala test že buď bude bílo, nebo slabší a je po všem, testovaci čárka tam byla a silnější. Teď jsem zblbla ze strachu a začala denně testovat, čárka po 2-3 dnech od testování trochu zesvětlala ale drží se (snad na všech 15 testech 🤣) ale ta intenzita mě vyděsila, teď se neztrácí ale ani nesílí. Hold stojí, jo a clearblue digital mi ukázal + 1- 2. Prosím osobní zkušenosti, měl někdo u vás slabé pozitivní test a bylo těhotenství v pořádku? Či měl někdo z vás velmi pozdě po ovulaci pozitivní test ? Napadá mě jen možnost špatného vylučování do moči ( v předchozím těhotenství to problém nebyl)Prosím o názory a zkušenosti těch kdo neměli na testech dvě fakt lajny. Přijde mi že to HCG snad kolísá, jednou nahoru pak zase dolů. Prosím o zkušenosti názory ne o odpověďi typu objednej se na gynekologii, tam samozřejmě objednaná jsem, prostě se je. Bojím nejhoršího, přikládám fotky pro porovnání. Děkuji

A fotka Digi

6.4.
7.4.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bublinka2026.3.2019 10:16

    Měla jsem tohle v lednu....byl to potrat. Dostala jsem injekci na dočištění a další ms už nedorazila... Teď to nejspíš nevyslo,ale máš pohnojeno na další tehu 😉

  • Měla jsem to hodně podobně a plod se přestal vyvíjet... Musela jsem na revizi. Ale hned další měsíc se zadarilo a teď je s toho téměř dvouletý klucik.

  • Me carka taky kolísala. Kdyz jsem se ptala, tak samozřejmě padly i nazory, ze to je neprosperujici tehotenstvi. Do kontroly jsem bala, ale vse bylo ok a ted jsem ve 12tt. Takze podle me ukaze az kontrola u doktorky.

  • Ono hodnoty HCG jsou u každé jiné.. test není ukazatelem jak prosperuje miminko. samozřejmě pokud sílí, je to dobré znamení, ale mě se testy zdají dost zřetelné :) kdyby bylo něco zle, tak po takové době už je test bílý. ASI. Jinak taky záleží na moči, jak je koncentrovaná,. Ono pokud proběhl nějaký ten zánět.. močení je častější, jde se i v noci, může to ovlivnit výsledek. Říká se, že test se má znovu zkoušet ob den, ne každý..HCG tak rychle neroste.

    Počet dní od
    oplodnění vajíčka
    7 dní 5 - 50
    14 dní 5 - 428
    21 dní 18 - 7 340
    .
    Je vidět, že HCG může velmi různorodě růst.

  • terryk26.3.2019 11:05

    Tady už asi není o čem diskutovat. Takže... Držím palce, ať to zvládnete se ctí. A neboj, druhej kousek nemusí být tak pekelnej jako první. Já jsem prototyp antimatky se dvěma potomky, přežila jsem. Možná i zásluhou toho, že druhé dítě je bezudrzbove a pohodarske. Tak to může být i u vás.

  • petulinkaa1326.3.2019 14:30

    No, teď je to buď a nebo 🤔 uvidis zítra... ja kdyz mela slabnouci testy, za týden jsem začala krvácet a byl to samovolny potrat v 6tt (naštěstí bez revize) vše odešlo samo, jen jsem byla na kontrole kvůli hcg. Za tři měsíce jsem opět nasla dvě // a dobrý uz :-) v tom prvním tehu jsem i nějak citila, že to není ono a potvrdilo se to, testy slably, staly, divné bolesti podbřišku.... tak drzim palce aby to třeba u tebe nebylo nic špatného a vyšlo to ;-)

  • Můžu se zeptat, jak to nakonec dopadlo? Dekuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist