1O týden těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40963 18.7.2011 20:54

Ahoj holky, jsem dnes 1O týden těhu. Za začátku mě bolelo břicho, prsa, teď nemá už takové příznaky. břiško trošku pobolívá, ale né tak jako za začátku. Prsa trochu vyrostla, ale už taky tolik nebolí.... Je to normální? taky jste to tak měly? je to tím, že se teď již všechno zklidnilo a mimčo pomaličku roste? Samozřejmě, že mě napadají různé věci, ale radši o nich moc nepřemýšlet.. :( Doufám, že všechno dobře dopadne. K dr, jdu až začátkem srpna, tento týdne na krev...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to úúúplně normální! Přijdou jiné příznaky, neboj :-). Užívej si, rozmazluj se a nevymýšlej hlouposti :-))

  • Ivka8218.7.2011 21:05

    ahoj já jsem teď 10+6 a už to taky není tak hrozné, sice je mi sem tam trochu špatně nebo mě bolí břicho, ale už je to lepší. Takže si myslím, že je to normální i Dr. mi říkal, že to bude ustupovat.

  • já jsem taky kolem 12 tt měla vše už ok - žádný nevolnosti, ani bolesti břicha...ono to zas příjde....., záda a nebo se třeba ted už ani pořádne ani nezvednu :)))

  • ahoj,ja jsem taky 10tt a vic jak tyden jsem skoro nevylezla z postele,je mi strasne spatne,menila bych s tebou..:-).,ja se zase stresuju kvuli tomu,at je to tak nebo tak,oboji je dobre a rozhodne se nestresuj a uzivej si tehu..:-)

  • Kolem 10tt začíná hcg v krvi klesat (ten prudký nárůst hcg na začátku těhotenství způsobuje všechny ty příznaky) takže kolem toho 10tt začínají ustupovat nevolnosti i všechny ostatní příznaky ;) a pokud se objevují tak jen v mírné formě ;) takže si užívej rostoucí bříško ;)

  • duramura19.7.2011 10:08

    me taky prvni tydny bolela zada, bricho jako kdybych kazdou chvilku mela dostat ms, pak to ustupovalo a ted ve 13tt me obcas sem tam poboli prsa a jinak mi nic neni, proste to tak asi ma byt :-)

  • Jsem ráda že to tu píšeš. Jsem seice teprve 7t, ale za celou dobu jsem z příznaků měla jen bolest prsou. Na začátku mě dost bolel podbříšek, ale to je prý normální. Ale teď mě i ty prsa ustupují a taky jsem z toho nervozní. Tak doufám, že jsem jen ten případ který je prostě bez větších příznaků :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist