spálená prsa a bříško od sluníčka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36310 6.8.2012 19:49

Ahojky , potřebovala bych uklidnit .... dneska jsem byla u bazénu a v bazénu , měli jsme tu návštěvu s miminkem , takže jsem byla jak smyslů zbavená ... holky mám spálená prsa a bříško :-( vadí to ??? Jsem ve 23týdnu .... jinak se neopaluji , ale jak tu dneska byla ta návštěva , byla jsem ráda že mohu s nima pokecat atd ...a zapoměla jsem se obléci .....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Eli,
    nenech se stresovat takovými kecy. Je to nesmysl, nebo áť mi sestra vysvětlí jakým způsobem by se zrak miminka poškodil. Bříško se má zakrývat kvůli teplotě, což je podle mě stejně nesmysl, protože uvnitř dělohy je prostředí jako kdekoliv jinde v těle. Pokud je miminko vystaveno většímu teplu, jako třeba u nás v létě. když je těhulkám vedro i ve stínu, tak se přizpůsobí, stejně tak jako když je zima a těhulky klepou kosu.
    Přehřátí se stejně člověk v létě nevyhne,je to normální a miminko se opravdu přizpůsobí.

    Mimoto, já byla v těhu pořád venku-s odhaleným pupíčkem, opálená jsem byla krásně.. a mám zdravou a krásnou holčičku a vidí :-)

    nechápu, proč má tolik lidí neustále potřebu těhotné strašit..

  • Eli prosimtě klid, já myslím, že to tak hrozné nebude. Už se stalo, nezabývej se tím, jestli ti někdo řekne, jestli je to dobré nebo ne... Spálené místa si nějak zchlaď - ošetři... dobrý je na to prý tvaroh, nebo koupel s mlékem a medem... A pro příště si na to dávej pozor. To je vše, miminku to jistě nijak ublížit nemohlo.

  • obecně se ví, že těhu bříško se vůbec nemá vystavovat sluníčku. Je to proto, že stěna bříška je moc tenká a sluneční svit by opravdu mohl ublížit nedostatečně vyvinutým očím. Proto ti sestra říkala, že by mohlo mimi oslepnout.
    Osobně si myslím, že pokud jsi byla na slunku hodinu, tak to očím nevadí. Spálená pokožka miminku neublíží.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist