....snažení o miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26319 12.5.2011 8:13

Dobré ráno všem, tak jsem dva dny před MS a test negativní takže to zase dostanu :-(Fakt, už mě štve proč má někdo cestu k miminku tak jednoduchou a někdo zase tak složitou:-( Tak příští měsíc asi začnu kontrolovat hlen a čípek nebo už nevím :-( Jinak můžete kouknout na můj graf.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snazilka39/grafy.aspx

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 2 dny před ms ti vyjít pozitivní testík nemusí, ani kdybys byla těhu. Ještě bych počkala. A to i pro příště, počkej, jestli ms dorazí nebo ne. Ušetříš si tak zbytečné nervíky. Já vím, mně se to říká:-)

  • Neplaš! Testovat před MS je zbytečné, ve většině výjde negativní. A teplota ti zatím drží, takže bych ještě neztrácela naději. Držím palce.

  • A já to zas chápu, že to chce testovat ještě před, furt je tam to co kdyby to vyšlo pozitivní :) Já to většinou taky nikdy nevydržím a testnu jeden - dva dny před. Tento měsíc mě ale teplota pěkně vypekla. V den, kdy jsem to měla dostat mi teplota o 0,1 stoupla, druhý den se držela a až třetí den padla o 0,2, tak už mi bylo jasné, která bije.

  • Dva dny před MS jsem měla test sněhobílý také, dokonce i den po MS, až tři dny po MS tam byla čárečka úplně skoro neviditelná. Zkus se uklidnit a počkej, teploty se ti drží nahoře a minulý cyklus ti před MS klesly, tak vyčej, jestli zůstanou ještě pár dní nahoře a pak testuj :-)

  • naprosto souhlasím...vypadá to velice nadějně...jestli teplota po další dva dny neklesne a bude se držet nahoře, tak myslím, že to máte doma...stačí si pak už jen udělat test cca 2 dny po zpoždění menstruace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist