e-cigareta pro třináctileté

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61160 31.5.2012 19:56

Ahoj holky,může nějak uškodit třináctiletý holce elektrická cigareta? Díky moc předem :)

Může to způsobit nějaké nemoci(když kouřím jen e-cigaretu)?Já jsem totiž začala,protože jsem chodila s kámošema,který kouřili a mě to lákalo,ale nechtěla jsem kouřit ty s*ačky a tak jsem si koupila od kámoše e-cigaretu za 100 Kč...Jenom pro odůvodnění

Díky moc holky,rozhodla jsem se že nebudu kouřit ani jednu cigaretu ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nikotin v tom je, takže dobré to není! (pokud si nekoupíš náplně bez něho) Akorát tam není dehet, takže o to je to aspon trochu lepší, každopádně to není vhodné pro 13ti letou dívku, jen pro ty, co jsou na cigaretách závislý a chtějí se zbavit aspon toho hnusného dehtu. A jestli ve 13ti letech kouříš pravidelně, měla by ses spíš jít léčit, to opravdu normální není ;)

  • Tak elektronická cigareta by měla být "zdravější" než normální, protože neobsahuje dehet, neprobíhá tam žádné pálení. Ale přesto je to prostě kouření, protože i e-cigareta obsahuje nikotin, který právě způsobuje návykovost kouření. Takže jestli kouříš pravidelně a ptáš se, jestli je lepší přejít na e-cigarety, tak ano. Ale jestli nekouříš, tak raději nezačínej ani tímto způsobem. Mohla by jsi litovat až se budeš težce zbavovat závislosti.

  • petulinkaa1331.5.2012 22:40

    Loni v červenci jsem presla na elektorinckou cigaretu,kourila jsem chvili silu nicotinu 18ku,pak jsem presla na 12ku,pak na 6ku a ted uz4 mesic kourim naplne bez nikotinu,jen jak se rika,ze mam neco u ty papuly :-D cigaro mi nechybi a na elektr. cigaro nedam dopustit,kazdopadne ho pouzivaji kuraci od zavislosti na klas. cigarete,takze jen tak s tim nezacinej,je to zbytecny!

  • k e-cigarete za 100ká bych nemela důveru. a je to podle náplne, kdyz si koupis bez nikotinu, tak je to ok. a ze je to levnejsi, o tom se neda ani debatovat - nesrovnatelne levnejsi. jen pocatecni investice do E-cigarety je vetsi, asi 1600ká

  • Nevim jak elektricka.. ale hlavne nezacinej kourit normalni.. je to nezdrave, drahe a nikomu se nelibi kdyz nejdo kouri natoz mala holcicka ;) ale elektricka vazne nevim.. skus najit na netu :-)

  • no podle toho jaky tip, šroubovací nebo dolívací. manžel má dolívací a to existujou i naplne bez nikotinu...

  • Nikotin způsobuje "pouze" závislost na dané látce. Pokud ale v sobě mám započaté rakovinové bujení rozjede jej naplno. Elektronická cigareta tudíž není to nejlepší, ale je rozhodně lepší než normální cigareta. Někteří také uvádějí, že doplňování el. cigarety jich vyjde levněji než normální cigarety.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 107 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist