,,Kosmetické" změny v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35934 8.6.2012 17:22

Ahoj holky, jen tak pro zajímavost se chci zeptat, zda jste v těhu měly nějaké změny - pleť, vlasy - zhoršení nebo zlepšení, a zda Vám to zůstalo i po těhu? Mně se v těhu o dost zlepšila pleť, zhoustly vlasy a méně se mi mastí, i když vlasů jsem měla hodně i tak.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek898.6.2012 17:24

    Já nijakou změnu nezaznamenala :)

  • Mě rostou strašně rychle nehty, mám je silné a dlouhé. Vlasy taky zhoustly, jsou hezčí a pevnější a pleť je také vyhlazenější.. ale semtam se mi udělá pupínek. Ale jak jsem tak četla různé diskuse, tak po porodu právě vlasy padají atd. Takže to asi nevydrží :(

  • Ahoj.
    Já si třeba v těhotenství nemohla barvit hlavu. Prostě nechytila. A vlasy jsem měla hezčí a pevnější.
    Po porodu to vyrdželo cca 6 měsíců. Pak mi vlasy padaly po hrstech, ale plešatá nejsem. :-D:-D
    Ještě se mi v těhotenství udělal tmavý flek na čele. Po porodu zmizel, ale teď se mi opět vrátil. :-(

  • Mám lepší plet, ani pupínek :) Vlasy i nehty jsem měla vždy kvalitní, takže změnu nepocituji. Ale můžou se udělat pigmentové skvrny v obličeji, nevím jestli v těhu nebo po, ale stává se to, pak také po těhotenství většinou začínají hodně padat vlasy a kazit se zuby.

  • mě rychleji rostou vlasy než před tím ale za se mi hodně padají mam strašně rostou nehty a jsou strašně tvrdé moje kamarádky si myslí že mam nalepovací hahah ale nevýhody mam v tom že se mi udělali fleky na pr:-Dsou tak doufám že zmizí

  • lulatko8.6.2012 21:55

    Vlasy zhoustly, cca 3 měsíce po porodu ale začaly masivně padat. Pleť se mi dost zlepšila, což mi zůstalo vlastně doteď (2 roky po porodu), ale připisuji to tomu, že žiju zdravěji (spím víc, než když jsem chodila do práce, je méně stresu - tedy takového toho nepříjemného pracovního). V těhu se mi na tvářích pod očima (jakoby na obloucích lícních kostí) udělaly hnědé pigmentové skvrny, ale asi do roku po porodu zase zmizely.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist