"Bolesti" v podbřišku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38793 12.12.2012 15:29

Ahoj holky. 06.12.12 jsem byla na amniocentéze - výsledky naštěstí v pořádku. Od té doby se ale asi nějak víc sleduju a mívám častější "bolesti" v podbřišku. Není to nic hrozného, ale vnímám to. Včera jsem mazala hned k Dr. a ten mi říkal, že je všechno v pořádku - děložní hrdlo uzavřené a maého srdíčko taký bilo dobře. Měla jste některá z vás něco podobného? Navíc jsem dostala křeče do lýtek, tak jsem vyfasovala Magnesko - dnes jsem začala uživat.
Jsem ve 20tt. Asi spíš potřebuju uklidnit, že je to normální rozpínání dělohy a neplašit a nedávat do souvislosti s amnio. Díky moc.

Holky díky moc za rady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi byla u DR a je vse ok, tak bych se nebala. Ja kdyz byla na odberu,tak jsem se dva dny nehla z postele, fakt jen na wc a max ohrát si jidlo v mikrovlnce. Mela jsem desny strach o mimi (predtim jsme o to dvakrat prisli) a pak cely dalsi tyden jsem porad polehavala. Ale je fakt,ze ja byla na rizikovce od zacatku. A pak jsem zacala pomalu neco delat. Kdyz rekl Dr ze je to ok,tak je. A ze ti vysly vysledky OK je taky super, tak tedka jenom uzivej tehulkovani :-)

  • Petra312.12.2012 16:28

    Ahojky, ty se máš! A můžu se zeptat kde jsi byla? Já byla na amniocentéze 5.12. v Podolí a řekli nám že výsledky budou až mezi svátkama. Dodržuješ klidový režim? Já od té doby víceméně ležím.

  • Ahojky, pokud ti dr. řekl, že je vše v pořádku, byla bych určitě v klidu. Okolo 20 tt mně taky hodně bolelo v boku - rozpínání dělohy. Neboj, vše je určitě ok. Užívej si těhulkování:-). Já na amnio také byla, pořád jsem se pozorovala a najednou jsem rodila a teď lituju toho, že jsem se pořád bála a pořádně si to období neužila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist