zvláštní pocit v břichu týden po OVU

Otázku položila: Anonymní uživatelka #105714 8.2.2013 10:51

Ahojky zkušené womenzačky :-)....chtěla bych se zeptat zda některá z vás měla v těle zvláštní pocit týden po oplodnění.Je vůbec možné v tak časném stádiu něco pozorovat?Děkuji všem

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense8.2.2013 11:02

    ahoj,ja mela priznaky tyden po ovu.unava,bolela mi prsa,pak pichani v podbrisku.to jsem si pak rikala,ze jestli nejsem tehu,tak uz patrim do Dobran :-)

  • Tak to si myslím, že je na jakýkoliv pocity opravdu brzo.. Pokud nějaký máš, tak jsou zřejmě takový ty, co člověk chce cítit, když hodně doufá, že se to povedlo, to známe asi my všechny, co jsme se někdy snažily :-) Já osobně jsem cítila uhnizďování, což je první, co je možné cítit a to jsem začala cítit až 11 dní po ovulaci, 12. den jsem si udělala test a byl pozitivní. Vajíčko se uhnizďuje až 10 dní po oplodnění, proto je týden po oplodnění opravdu brzy. Ale držím palce, aby to vyšlo :-)

  • birknerka8.2.2013 11:01

    Ahojky. Jasně, že týden po opoždění lze něco zjistit...Zkus testnout z ranní moči :-) přeji hodně štěstíčka

  • Pokud se nějak zvláštˇnepozoruješ a upozorní tě samotné příznaky že je něco jinak,tak možné to je.Já jsem to na sobě cítila 21 DC.Bylo mi divně slabo- jako po flámu.27DC jsem měla pozitivní TT.:-)

  • eva1118.2.2013 16:42

    Mně asi tak osm dní po ovu bolela prsa a měla jsem pocit jako když na mně leže náká chřipka nebo nachlazení:-)

  • mně 4.-5.DPO začlo pobolívat v podbřišku, takže sem si myslela, že ms dorazí dřív. byly to skoro bolesti jak na ms. nakonec 12DPO byl na testu slabej duch po limitu :-) a tedka mám 4 měsíčního chlapečka.

  • Já jsem to přesně tak měla... Ze začátku žádné jiné příznaky, jen večer, když jsem usínala, tak jsem cítila zvláštní pocit v břichu, něco mezi sšimráním a slabou bolestí :-) Hodně štěstí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 107 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist