zuby :((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47884 19.4.2012 10:23

Holky, může být pár dnů citlivé, pokud mi zubina vytahovala nervy ze zubu?

no, já vlastně ani přesně nevím, co mi dělala, prý čistila kanálky, tak to nějak jakoby prořezávala :), tak nejsem si jistá, jestli to znamená, že u toho zubu vytáhla nervy???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, jj, mě to bolí i týden, jako ne moc... ale vím, že se tam něco dělo, jak mi zubařka vrtá, tak to cítím ten týden i když mi nedělá ty kanálky a i když mi je dělá, jsem prostě citlivka asi :-) ale není to bolest na brufen

  • cudla19.4.2012 11:10

    jestli čistila kanálky,tak to znamená,že ze zubu vytáhla nervy a ty kanálky se pak musí vyplnit takovou pečetící hmotou.Nevím,jestli už to máš vyplněné,každopádně nějaká citlivost přetrvávat zatím může.Pokud se podaří ten kanál přeplnit až moc,tak to často mže být citlivé i několik měsíců,dokud se ta nadbytečná hmota nevstřebá.

  • petulinkaa1319.4.2012 11:15

    no samotne čistení kanalku neboli ani to necitis,protoze nervy by si tam uz mit nemela a pokud tam nic nezbylo,necitis to....ale pak jsou případy co já,že mam od 11.3. otevreny zub,protoze jsem mela hnis v kanalkach v zubu,který je 4 roky zavreny a ne a ne se nechat znova zavrit,tak snad se brzy usadi parchant :-D

  • Zrovna před 14-ti dny mi zubař čistil kanálky, zub jsem měla týden otevřený a minulý týden ho zadělal. Naštěstí už ten den jsem o něm nevěděla.. ale někdo je třeba citlivější tak to snáší hůř.. a máš ho ještě nezadělaný? nebo už zaplombovaný?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist