ztoporeny penis "smerem dolu"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41661 6.9.2012 19:17

Ahoj, prosimvas mam dotaz - nekde na netu jsem narazila na zminku o tom, ze kdyz je penis pri ztoporeni jakoby zahnuty dolu, proste ze neni jak vlajkovej stozar nahoru vztycenej, tak jde o nejakou nemoc. Vic jsem se tam ovsem nedocetla. Nevite o tom nektera neco vic? Predem moc diky.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak já se svého přítele ptala jakto že ho má ztopoření v takové vodorovné poloze, že jsem myslela že má být jak stožár... on ho tak má jen ve spodkách... kdežto když ho má prostě navolno tak je spíš vodorovně a lehce nahoru...a on říkal, že neví o tom, že by penis stál jako vzpříma bez jakýkoli opory a že je to tak normální. Problémy nám to nedělá, ale jinak nevím jak to myslíš s tím zahnutím dolů? :-)

  • Můj přítel ho má taky zahnutý dolů, nemá ho ani jakože -, ale ( a na ležato. A žádný poblém při milování nemáme. Taky jsem si vždycky představovala, že bude rovný, ale není :)

  • Evita6.9.2012 23:28

    Můj přítel ho má taky i ve ztopoření směrem dolů - má ho trošku zakřivený, asi je to tím. Už párkrát u urologa byl a ten u nikdy neřekl, že by to měla být nějaká nemoc, ani při milování nám to nedělá problém. Pokud ani vám a jinak tam dole přítele nic netrápí, neboj se :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist