zoubky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30523 22.1.2012 11:43

ahojky holky,rada bych nejake vase rady nebo zkusenosti,syn má tri a pul mesice a podle me mu zacali rust zoubky,posledni tri dny mi vubec nic neji,normalne mi vypil 5krat denne 180ml mleka a ted ani to ne,dala jsem mu i ryzovou kasi co mi poradila dr a jednou to snedl pak uz nechtel,za cely den mi sni dohromady tak 180ml a to je vsecko,jsem zoufala,doktorka rikala ze mu asi rostou zoubky ale jak jsem byla v poradne tak jedl aspon neco ted uz nechce skoro vubec jen caj,s mlekem si hodinu hraje a vypije tak dvacku,mazu mu dasna gelem,strasne slinta s trka obe rucicky silou do pusy,nemuzete mi neco poradit,meli to taky vase deti tak?moc diky za vase rady a zkusenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja myslim ze to je na zoubky jeste brzo,ma otekle spodni dasne?vzdycky lezou prvni spodni jednicky

  • Ahoj, tak nam se to zastavilo presne jak pises. Taky zacal slintat a pichat si rucicky do puse a kamoska co ma dve deti rikala, ze to jsou zoubky,ale zitra mame 4mesice a nic. Mi jsme davali taky 180 a nakonec jsem sla na 90 a ted uz jsem na 120. Ja jsem se uklidnovala tim, ze mel ve trech mesicich 7,5kg a ze mu dietka neuskodi, to myslim samo ve srande, doktorka rikala, ze mu nic neni a nebyl. Mi teda meli problem i blinkanim,ale myslim, ze to prejde. Pokud v tom doktorka nic nevidi, dala bych na ni. A tu kasi ti papá??

  • Ahoj, já myslím, že to zoubky být můžou. Nám to začalo ve 4 měsících. Malá teda netrpěla nechutenstvím, to až jí začaly lízt. No a vylezly nám až v 6ti a půl měsících :(. Spíš mi špatně spala. Budila se každou hodinu, dvě..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist