změna

Otázku položila: Pao 6.4.2011 20:48

chtěla bych změnít gynekologa, jak na to? Stavajici mi prijde velmi hruba a neosobni .... vsichni mi doporucuji jinou a ona ma online objednani dokonce.. a ted nwm zavolat do ordinace, zajit nebo se online objednat.. a co mam rict za dovud zmeny?... navic bych chtela kompletni prohlidku protoze tamte ani moc neduveruji....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedavno jsem menila gynekolozku, takze vim jak to je. :o) Jenom si zajdes k nove doktorce a poprosis o registraci u ni. Ona si potom pres pojistovnu sama vyzada vypis z tve dokumentace a prepis na pojistovne k ni a ke svemu byvalemu lekari uz vubec nemusis. :o) Coz je prijemne, ze nemusis nikomu nic vysvetlovat ani si hledat vymluvy.

  • Já myslím že stačí jít za jinou gynekoložkou, říct, že máš zájem o registraci u ní a ona tě vezme. Potom stačí podle mě telefonicky se odregistrovat od původní doktorky... Ale nevím, osobní zkušenost s tím nemám.. .:)

  • Já jsem to dělala tak, že jsem si zašla na novou gynekologii a tam mi řekli, že si mám vyžádat opis karty, na důvod se mě nikdo neptal, jen nový gynekolog se tak ušklíbl a chtěl drb proč jsem odešla, ale řekla jsem to tak obecně. Jinak ta první prohlídka byla taková komplexní, komunikační co a jak....takže určo si o to můžeš říct.

  • Mně to teda zařizovala mamka, ale důvod jsem žádný neudávala. Je to tvoje rozhodnutí a pacientů má každej doktor dost... Určitě je lepší chodit někam, kde máš pocit, že se ti opravdu věnujou:)

  • Ja jsem menila doktora pred necelym rokem, protože jsem taky nebyla spokojena, bo me nechtel udelat zadne vysetreni proc nejsem schopna mimi udrzet............ A k novemu jsem zavolala zda berou nove pacientky a sestra me objednala a nikdo se me na duvod neptal, ani kartu jsem si nemusela vyzadat od stareho doktora. Prijeti novym lekarem bylo uzasne, podani ruky, povidani, vysetreni i ultrazvukem zda je vevnitr vse ok..... Pokud neveris, urcite zmen, pak se ani nebudes bat, spis mit spatny pocit jit k takovemu doktorovi. A kdyby se te nahodou ptali proc jsi odesla, tak bych nerikala nic, prece jenom pomlouvat jednoho lekare pred druhym se nedela... Preju dobrou volbu.

  • Já taky nedávno měnila doktorku, jenom jsem si zavolala k té nové, jestli bere nové pacientky a když mi řekla, že ano, tak se jen zeptala jestli si kartu mají vyžádat samy nebo jestli ji přinesu, řekla jsem, že ji přinesu. Zavolala jsem k bývalé doktorce a sestra se jen zeptala, jestli se pro kartu zastavím nebo jestli ji má rovnou poslat k nové dr. a bylo...na důvody se nikdo neptá, je to tvé rozhodnutí :)

  • Ahoj, já taky nedávno měnila gynekologa. Zavolala jsem novému, jestli mě vezme, objednala se u něj. Kartu si vyřizoval sám, akorát bývalá gynekoložka byla dost nepříjemná, je dost egoistická, takže mi volala, jak si to představuju, že mě poslala do CARu a najednou jí přišlo vyžádání dokumentace od jiného gynekologa a že mu kartu nepošle, že si pro ní mám přijít sama. To jsem volala novému gynekologovi, co se stalo a že tam pro kartu nejdu a ten se jen usmál a řekl, že kartu nosit nemusím. Teď jsem spokojená s jeho péčí. Pokud ti nevyhovuje, rozhodně jí změň, jde o tvoje zdraví, ne o její body.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist