žlutá stolice u 8týdenního mimča

Otázku položila: Anonymní uživatelka #84241 27.2.2013 16:44

Ahoj holky, prosím o radu. Naše holčička měla vždycky žlutou stolici - jako míchaná vajíčka, jak se všude píše. Tento týden jsem u ní objevila nazelenalý hlen a další stoličky byly spíše dozelena a vždycky tam jsou hleny. Hned jsem volala doktorce, která mi řekla, že se to u miminek stává a ať koupíme probiotické kapky Biopron a že se to srovná. Myslela jsem, že nám třeba vezme výtěr ... Setkaly jste se s tím i u Vašich miminek? Srovnalo se to? Ještě zkouším omezit mléčné výrobky, ale fakt nevím, čím by to malá mohla mít:-( Díky moc za Vaše příspěvky.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Muj syn to ma ted taky a to mu je 16 dni. Lactobacili mi taky byly kamaradkou doporuceny, ale.muzou se az od 1 mesice, tak mi jeste musime pockat. Nas k tomu jeste doprovazi boleni briska :-( Tak jsem zvedava, jestli nejaka maminka poradi jak tomu nejak predejit, nebo nejak ulevit...

  • Taky jsme to měli párkrát a jednou to byla fakt síla, strašně to šlo cítit, tak jsem hned vyplašená volala doktorce. Doporučila mi lactobacili, že to mohlo být něčím, co jsem snědla. Pak už se to nikdy neopakovalo. Na internetu jsem našla, že by to mohla být přecitlivělost na laktózu, ale kamarádka (laktační poradkyně) mi říkala, že bych musela vypít tak min. 2 litry mléka denně.

  • Já si toho u našeho kloučka všimla a přikládala jsem to růstovému spurtu, což jsem někde vyčetla.. :-) Občas to mívá, ale jestli to je z toho co sním?? to nevím, spíše se osype po pusince :-)

  • tak malej měl nazelenalou stoličku asi 10dní (už přesně nevím). vypadalo to, že se mi objet objevily kvasinky na prsách (začala sem mít i víc chut na sladké - aby měly kvasinky co pojídat :-p ) a že mu to přešlo dále až do střev (a pak i na zadeček - měl ho více opruzený). vyléčila sem kvasinky a bylo to pak za pár dní dobrý. pokud kojíš tak MM má tu dobrou schopnost, že to umí za pár dní vyléčit i samo ;-) aspon co sem se dočetla na webu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist