zlatý stafylokok

Otázku položila: faith.verus 18.3.2012 21:30

Milé womenzonky, nemáte některá zkušenost se zlatým stafylokokem? Mám napsaný Nasonex, ale nezabírá. Tělo si zvyklo. Nemáte nějaký fígl, jak ho ošálit, aby nebyl nos tolik citlivý? Díky:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechápu co má Nasonex společného se zlatým stafylokokem. Nasonex je kortikoid, který se používá k léčbě alergické rýmy. Zlatý stafylokok je velice odolné bakterie, na kterou zabírají jen některá vybraná antibiotika. Bývá problém najít léky, většinou se onemocnění zlatým stafylokokem musí léčit injekční léčbou. Nasonex na stafylokoka nepůsobí.

  • Zlatého stafylokoka mám od svých 15let - nepodařilo se ho zničit. Jsem zdravá a dr. mi kdysi (už je to cca 12let) řekl, že do mě nebude zbytečně rvát antibiotika (když není vyléčení zaručené). Ale možná jsem vyjímka a dr. nechtěl riskovat další "alergizaci" na další antibiotika. Jsem totiž alergická na penicilín.
    Naučila jsem se s ním žít a paradoxně mi "pomáha" :-) . Když na mě něco leze, začne mě škrábat v krku a já hned vím, že si mám naordinovat odpočinek a dost často tímto nemoci předejdu. Přeju hodně zdraví.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist