zkušenosti z nákupy na Ebay.cz?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #84187 22.1.2013 10:00

Ahoj holky,nemáte někdo zkušenosti z nakupováním přes Ebay.cz.Nevím jak se to dělá a co potřebuji k tomu abych mohla nakoupit pár věcí díky:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj! přes ebay jsem už pár věcí koupila...zaregistrování je zdarma, stejně jako na paypal, který potřebuješ, protože se tam jinak platit nedá. Ebay se funkční hned, ale paypal trvá pár dní- zadáš si tam kreditní nebo platební kartu (nebo můžeš poslat peníze z účtu, ale s tím nemám zkušenosti), ono ti to strhne asi 50 Kč(který se potom použijí na platbu zboží, takže o ně nepřijdeš), chce to pořád něco potvrzovat, že je to tvůj účet a tak, ale všechno je tam napsaný-pokud umíš anglicky je to bez problémů a myslím, že je i nějaká česká verze...a v podstatě, když už máš paypal, můžeš nakupovat...

  • Akorat si nemysli, ze kdyz je to ebay.cz, tak ze budes nakupovat zbozi z CR. Jsou tam nabidky z celeho sveta, vyhodou je, ze cenu mas prevedenou na koruny a mely by to byt nabidky od prodejcu, kteri zasilaji zbozi i do CR. Ja tam teda nikdy nic nenakupovala, vybirala jsem primo pres americky ebay.

  • Picolo17.7.2018 13:52

    víte co by bylo super, kdyby se vytvořil eshop pod názvem nákupního centra a dalo by se tam nakupovat z ruzných obchodu jako z klasického eshopu. To bych brala :)

  • Přes Ebay už jsem taky několikrát nakupovala, ale nakupovala jsem přes Plnou peněženku.. má to výhodu, protože ti vrátí z nákupu část peněz zpět :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist