zjistila jsem, ze kamarad ma vice partnerek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #132903 27.10.2013 9:01

Ahoj, zjistila jsem, ze muj kamarad chodi s jednou slecnou a pise ji, ze ji strasne miluje a ma jen ji a jak mu je s ni dobre a mezitim spi a to same pise zase jine slecne, kazdou ma nekde jinde, jednu ma v miste bydliste, tu druhou v miste, kam chodi na brigadu no a ted chtel jeste jednu (me) v miste, kde studuje....kdyz jsem to zjistila, bylo mi z toho na zvraceni a nevim, co mam delat...ja se s tim nejak vyporadam, nastesti k nemu nic necitim, tak to bude lehke, ale co ty slecny, ktere jsou do nej zamilovane? mam jim to napsat? bohuzel je neznam a asi by mi to melo byt ukradene, ale vim, jak jim to ublizi, az to zjisti a nechci, aby se tak trapili...trapit by se mel preci on....co by jste mi poradily? jsem uz hodne zoufala :( zjistila jsem to pres fb, kdy jsem se dostala na jeho profil a zjistila, ze vsem pise to stejne, zacne tim, jestli maji rady sex, potom jim zacne rikat, jak si to s nimi predstavuje, jak ho pritahuji, ze v zivote ho zadna holka nepritahovala jako prave ona, jak na ni mysli, co by s ni delal....vsem pise to stejne a ty holky na to skoci ..... prosim, poradte.....klidne me odsuzujte za to, ze jsem mu vlezla na facebook, ale citila jsem, ze se neco deje, sesty smysl.........ale radsi bych byla, abyste mi poradily, co mam delat....dekuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Říkat komukoli, že jejich miláček je podvádí, je hodně ošemetná záležitost. A pokud navíc dotyčné slečny neznáš, tak o to horší, že k Tobě nebudou mít důvěru...Každý si musí "nabít ústa" sám...a násilně otvírat oči zaslepené láskou, dost často nejde.

    Navíc jsi zapomněla vzít v potaz to, že to těm dotyčným slečnám může vyhovovat (i takové ženy jsou ;-)) a akorát by je Tvé "upozornění" naštvalo. Některým ženám vůbec nevadí, že se o pozornost dělí s jinou ženou (zamysli se nad pozicí milenky a podváděné manželky), ale dost jim vadí, že se o nich proslýchá, že jsou členkami "harému" (prostě nebolí nevěra jako taková, ale pomluvy, které kolem toho jsou).

  • když mi bylo tak 16-17 jsem taky začala s jedním takovým chodit... ten si ale několik "přítelkyň" našel ve stejným městě, takže se to provalilo dost brzo... ono je asi divný když s tou druhou jste na stejné akci a obě čekáte na něj... to byl dost šok :-D naštěstí jsem byla já ta která se s ním nestihla vyspat... netrpěla jsem dlouho, akorát jsem rozbila čokoládovou opičku co jsem mu koupila... vím že od té doby se u nás ve městě neukázal...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 569 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist