žebra...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41710 30.10.2011 11:05

Ahoj holky od pátku mám horečky a zelenou rýmu a v sobotu k ránu jsem si byla pro ibalgin protože jsem měla horečku opět 38,9 a upadla jsem a od tý doby mě bolí víc a víc napravo žebro je to takový divný pořádně se nenadechnu při chůzi bolí a když smrkám asi nejvíc bolí... nejsem typ co hned běží k dr a proto se ptám takhle jestli tu někdo není kdo s něčím podobným nemá zkušenost.. děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si, že bys měla začít být typ, který běží k doktorovi :-) Žebro můžeš mít pohmožděné, zlomené cokoliv. Takže přišel čas přestat si hrát na hrdinku. To není věc, se kterou je radno si zahrávat.

  • Anonymka má pravdu, navíc podle mě ta bolest může a nemusí souviset s tím pádem (může to souviset s tou horečkou a rýmou - zelená rýma může být znak bakteriální infekce), to ti řekne až dr. Taky nejsem typ, co hned běží k doktorovi, ale přece jen na všechno samy nestačíme ;-)

  • S rýmou a teplotou k doktorovi, co se týče žeber kdyby byla pohmožděná (ře by byla zlomená nepředpokládám) tak se s tím nedá nic jiného dělat než klid. pokud možno v sedě a ledovat. Měla jsem naštíplá tři žebra a jednou popraskané úpony k hrudní kosti , tak že vím o čem mluvím.

  • Majik30.10.2011 12:42

    Ahoj kolegyne mela neco podobneho a ma zebra nalomeny, takze radsi honem k dr. radsi si sstim nezahravej!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist