zdaji se mi zle sny, co takove sny mohou znamenat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #201229 28.7.2014 9:03

Ahoj holky,
Posledni dobou mivam zle sny. Problem jsem s tim mela uz jako dite, pak prislo obdobi, kdy jsem byla klidna a ted se to vraci.
Ve snech vidim vrazdy. Bud vidim, jak vrah svoji obet hleda a jak utoci nebo obcas byvam ta obet ja a pred vrahem utikam.
Nevite, co takove sny mohou znamenat?
Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být tebou zajdu klíďo k psychologovi. Můžou to být nějaké strachy, které jsi vytěsnila ze svého vědomí a podvědomí ti je takhle podsouvá

  • Psychologa bych asi hnedka neřešila :) Sny jsou vždy odrazem našeho podvědomí, většinou zobrazují naše strachy nebo tužby. Ve Tvém případě to spíš vypadá jako strachy. Nejspíš je v některé části Tvého života oblast, kde se cítíš být podvědomně utlačovaná, jako ta obět, ani si to nemusíš uvědomovat, stačí třeba párkrát neco chtít říct a nemoct. Nebo ve svém okolí vnímáš někoho, kdo je obět (muže se třeba jednat o maminku, která neustále ustupuje tatínkovi, babičku, kterou využívá vnuk a tahá z ní peníze, cokoliv si dosad, to užý je na Tobě, abys rozklíčovala skutečné osoby a situace).

  • Mě se také zdají dost děsivé sny. Ale obvykle mě honí medvědi. Jednou se mi zdálo, že mě honí přítel a chce mě zabít. Nevěděla jsem co to znamená. Ale vzápětí se to vyjasnilo samo. Našel si jinou přítelkyni a já se z toho zhroutila. Sny bych nepodceňovala.

  • Mně se jeden čas zdávalo o hodně hnusných povodních. Bylo to opravdu děsivé a fascinující zároveň. Kalná voda se valila snad všemi ulicemi. Za pár měsíců mi zemřela teta na rakovinu a mně se to na chvíli zdát přestalo. Pak se mi to začalo zdát znovu. A zemřela máma na tu samou nemoc co teta... Od té doby dávám snům význam, a rozhodně nepodceňuji jejich děj.

  • nevím, prý to záleží na více věcích. ....např.jak se cítíš, jestli neřešíš nějaké věci, ze kterých máš strach nebo se bojíš jak dopadnou....Nebo jsou taky sny, které tě chtějí před něčím varovat. Záleží to fakt na spousta věcech,ale mě babička uklidnila,že pokud se ti něco zdá po 7. hodině ranní tak se ten sen nesplní a je to jen sen...mě se taky někdy zdá "sen" nebo co to je (jak kdybych byla v polospánku) a nemůžu se ani hnout, tak když jak kdyby procitnu opakuji asi alespoň nějaké modlitby...pak to přejde..nevím taky by mě zajímalo co to je..nebo kdo...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist