zavření obchodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410876 21.10.2020 19:59

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte taky takové depky z toho že zavřou obchody. Takhle oblečení atd jsem si šla nakoupit radši dnes, ale co třeba manikura. Já doufám že jí do 10 - 15 listopadu povolí, protože se bojím toho si sama sundavat akrylové nehty. Taky co když to bude fakt do buhví kdy kde nakoupím dárky na vánoce? . No není mi dneska z toho nejlíp. Psychicky jsem v poslední době vyčerpaná a tato situace mi moc nepřidává.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack22.10.2020 12:41

    Na nehtech jsem v životě nebyla, stejně tak na kosmetice nebo masáži, u kadeřníka naposledy na základce (jo, a je mi 30). Takže tohle mě vážně netrápí.
    Oblečení na sebe si nekupuju a dětem boty koupím z netu, případně se to vrátí/vymění.
    S dětma stejně po obchodech moc chodit nemůžu, takže dárky objednávám taky přes net.
    Buďme rády za to, že nemusíme dodržovat "domácí vězení", jak tomu bylo na jaře v Itálii a teď v Izraeli. 🙏
    Můžeme kamkoliv a že si nezajdeme na nehty? No, tak tomu říkám průser. 😭😁

  • sisterrys21.10.2020 21:34

    Jako je to nepříjemný, ale takto to hrotit???
    Dárky na Vánoce kupuju z 90% z netu už pár let. Starost mi dělá jen nákup zimních bot pro děti - kupovat s větším předstihem nemohu, noha jim roste ještě celkem rychle. No, při nejhorším to vezmu přes net a když nebudou sedět, tak vrátím.
    Jsem ale moc ráda, že mají otevřeno zásilkovny, na cestě mám několik balíků (mimo jiné už vánoční dárky).

  • Přesně vím jak se cítíš. Už je mi z toho všeho zle. Stejně opatření nefungují to už pomalu přiznává i vláda. Plácají jedno za druhým ze dne na den, přitom pravda pravdouci je tam že virus nezmizí bude tady pořád, a tímto se způsobí akorát tak ekonomický rozpad ČR, rozpad tisíce životů lidí, finančně a hlavně psychicky. Sice neřeším zrovna takový věci což mezi námi jsou blbiny (manikúra oblečení atd.) Ale řeším celkový život, ekonomika, práce, stýkáni se s rodinou přáteli, prostě život. Protože tohle život není. A bůhví jak dlouho tohle celé bude nebo se to bude pořád opakovat. A jestli dají naprostý lockdown? Měsíc dva? Nevylezem z bytu? Ukamenujte me, ale já bych si hodila mašlí.

  • no tak to je to poslední co mě trápí .... jen teda pro info .. Rýmula řekl na závěr tiskovky, že opatření budou, dokud R číslo nebude pod 0,8 ... takže nikdo neví, jak dlouho .....
    ale mě teda spíš víc děsí, že nebudu mít na chleba, než že nebude manikura .... nebo teda, ze budu muset pres internet objednavat dceri zimni boty ...

  • Z veci co píšeš nemam depky. Darky koupim po netu, stejne jako z principu plno jinych veci. Kadernici bohuzel budu muset ozelit, radsi at jsme zdravi nez se hroutit z toho ze mam odrosty. Nehty si proste jen piluj a nech je odrust. Ja si nehty bezne sundavala sama a neresila sem to. Horsi jsou veci ze zůstávají lidi bez práce a penez jak uzivit rodinu. Za me (a to se tu situaci radeji nesnazim nejak extra sledovat, proste za kazdou cenu nepindam na opatreni a ve svem zajmu netrajdam mezi lidi tam kde byt nutne nemusím, na nakup chodim zasadne sama bez ditete) je k placi to co to veleni republiky predvadi. Ano, chapu ze to neni prdel a ze to je velka zodpovednost. Ale to jak si posledni dny s prominutim serou do huby, to mi neprijde zrovna ok. Pak at se nedivi, ze jim lidi kašlou na opatreni, slucuji se a padaji nazory o tom jak je vsechno vymyslene. Konani vlady za posledni dobu v tomto ohledu mi prijde znacne neverohodny..

  • Francy22.10.2020 8:53

    Tenhle dotaz snad není myšlen vážně 🤦‍♀️ manikura a vánoční dárky, konec světa!

  • Doporučí ji Van všem nastudovat nařízení vlády ze dne 21.10. Hadry mají otevřeno takže boty pro děti seženete, bohužel služby už nikoliv a tedy nehty jako blbí... Ale tak železářství a domácí potřeby jsou otevřené takže stačí si koupit štípačky a nehty půjdou dolů... trochu to zlehčuji ale nic jiného nám nezbývá.
    A užívání si života jde i bez kina a nákupáků... stačí jen žít jinak nekonzumě.
    Stačí neztrácet hlavu a nevidím problém v tom se navštěvovat se s rodinou a s úzkým okruhem přátel.

  • Na internetu?
    Oblečení? Hmmm, přemýšlím, kdy jsem si naposled něco kupovala :-D
    Nehrot to

  • Ano,hroutím se z toho, že nám berou svobodu,vláda z nás má srandu a lidé si to nechávají ve většině líbit,smutné kam jsme se to dostali :O=

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 136 otázek, kterým se dostalo 271 256 odpovědí a 409 545 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist