závislost na sebepoškozování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70460 2.11.2012 20:00

vypadá to už tak, že jsem závislá na sebepoškozování. možná si říkáte co je to za psychopata ......... co mám dělat abych neměla jizvy? mažu si to měsíčkovou mastí ale u ran který jsou moc hluboký to nepomáhá...:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, psychopat určitě nejsi, ale rozhodně vyhledej pomoc psychologa, pomůže Ti, na netu určitě seženeš nějakého, kterého budeš mít blízko, někteří jsou zdarma.

  • Ahoj, řekni to mamce a mazejte k psychologovi nebo psychiatrovi. Jizvy na těle už ti nikdy nezmizí, ani plastickou operací nejdou odstranit (to jde jen v amerických filmech). Mamka ti pomůže ráda, zlobit se nebude, je to máma a udělá vše, aby tě ochránila. Když to řekneš kamarádce, tak nebudeš řešit příčinu, tedy nic nevyřešíš, jen sobecky hodíš své problémy na její hlavu. To si jistě nezalouží.

  • ahoj ja mam taky par jizviček na ruce a mam to uz dlouho asi 2 roky a nejde to pryc asi mi to uz zustane naporad 8-.8-.8-.

  • Ahoj, vím jak ti je. Sama jsem si tímhle obdobím prošla. Bohužel jizvy už zůstanou, sice ty menší zmizí, ale jinak ruce mám vidět pořád. Toho období lituji, ale bohužel čas nejde vrátit.
    Kdyby se ti chtělo klidně písni soukromý vzkaz.;-)

  • Kdyby měl někdo potíže, problémy, cokoli. Můžete se ozvat buďto elektronicky: email - Urbanekm.98spst.eu
    nebo telefonicky: 730 846 007
    Veřím, že vzájemně najdeme řešení každého problému.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist