zase ten sex :D

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30173 6.1.2012 20:51

za jak dlouhou dobu "znamosti" jste schopne se s chlapem (pres 25 let oboum) vyspat?

jako aby chlapa to cekani neodradilo, ale zaroven aby holka nevypadala jako nejaka coura.. chapete :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já sem se svým partnerem spala na první schuzce.Jsme spolu 5 let a čekáme miminko.

  • Jsem se svým přítelem už tři roky a milovali jsme se až po roce chození...já k tomu potřebuju toho druhýho znát a opravdu milovat, což během první schůzky nelze:-) Tam může zapůsobit jen víno, živočišnost a nezkrotná chuť:-)

  • Já jsem se svým přítelem spala na prvním rande, bylo mi patnáct a jsme spolu do ted, za chvíli to bude 12 let a na to dvanácté výročí se budeme brát:) Myslím si, že na tom nezáleží, hlavně bych to zase tolik neplánovala:)) U nás to bylo spontánní a nádherné.

  • Verousek896.1.2012 21:52

    My když jsme se viděli podruhé a to bylo měsíc od prvního setkání :) Poznali jsme se přes internet, poprvé když za mnou přítel přijel, tak to bylo jen takové oťukávání, když přijel podruhé, tak jsme na to hupli. Jsme spolu přes 4 roky. S předešlým přítelem rok. Je to o tom, jak to přijde a jak to cítíš.

  • Ahoj,

    ono je to asi různé.Mám přítele a vyspala sem se s ním taky velmi brzy a jsme sice spolu už 4 roky,ale často poslouchám, jak na holku sem to chtěla brzo a to jsme šťastni.Taky jsem měla parnera, s kterým sem se vyspala asi na 4 schůzce a když sme se rozešli (on se rozešel) tak mi jeden jeho kamarád řekl, že byl problém už v ten moment co sem se s ním brzo vyspala.Takže pokud bych někdy měla bejt sama, tak už bych do toho tak rychle nešla.Je obrovská chuť já to znám, proto bych šla raději někam do kina, restaurace nebo prostě vymyslet něco kde se budete maximálně líbat.Ono to záleží opravdu na člověku, ale když se s ním vyspíš na první schůzce tak si může říct, že už má co chtěl a nebude tě chtít třeba poznávat dál.Záleží taky na tom jak se spolu vidíte, ale určitě bych to neudělala nějak moc brzo a šla do toho třeba až po dvou měsících.. Ale je to na tobě, pokud na tebe kvůli tomu nepočká, je to blbec!A máš to vyřešeno,ale zase bych neotálela moc dlouho..Pokud se budete vidět hodně často třeba denně nebo ob den, šla bych do toho po měsíci nejdřív.

  • Někde jsem četla o pravidlu třetí schůzky, tzn. vyspat se s ním minimálně na třetím rande, dřív ne. Chlapi rádi loví a baví je těšit se a dobývat. Takže ho určitě nech chvilku lovit, než zasekneš háček :o))). Bude pak mít spíš pocit, že Tě ulovil, než že k němu kořist přišla sama :o)).

  • Ono je to různý, záleží na situaci např mě se stala kuriozitka, s přítelem jsme spolu začali chodit a já si zrovna pronajímala garsonku a poprvé jsem se milovali až když jsme se tam spolu nastěhovali. Bylo to cca 14 dní. Dřív k tomu nebyla ani příležitost, nechali jsme si to na první noc v novém bytě. Někdo mi říkal, že je to risk, že ho neznám a jdeme spolu bydlet a mě se vyplatil, teď jsme manželé a máme miminko. Jinak se většinou řídím intuicí, ale moc chlapů jsem neměla.

  • petulinkaa136.1.2012 21:39

    muj nazor je takovy,ze kdyz to ma prijit na prvni schuzce nebo na padesáty,prijde to,kdyz to oba chteji a rozhodne,kdyz to citis,ze chces,tak ja osobne bych si nerekla ,,to nejde,je to prvni schuzka" s cim cekat? treba to v posteli klapat nebude a muzu ti rict, u nekterých jsem byla rada,ze sex byl na prvni schuzce,alespon clovek vedel na cem je a u hodne jsem si rekla ,,tuto fakt ne! " a nemusela jsem na to cekat,se svym manzelem jsem se vyspala po tydnu znamosti :-D

  • Ahoj, myslím, že když holce není 16, ale 25, tak je to celkem jedno....když je chut, tak s tím nebojuj :-D My spolu spali podruhé když jsme se viděli...jsme spolu skoro 8 let a z toho půl roku štastně v manželství :) každej to má jinak, ale já když mám chut na sex, tak s ní prostě neumím bojovat a potlačit ji :-D

  • Hned první dne co jsme se poznali, cca před 7 lety. Brala jsem to jen jako "pěkný den" s někým fajn a teď jsme už 5 let manželé, máme 2 děti a čekáme třetí. Tohle neodhadneš ....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist