zarustajici chloupky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174839 20.8.2017 19:19

Hezky večer,chci se zeptat na radu,začala jsem si vytrhavat chloupky pomoci strojku a silene me zacali zarustat chloupky na nohách,je léto a ja ma šíleně flekate nahý,začala jsem si je zpátky holit ziletkou ale nepomáhá,nohy mam opravdu hrozne,nejhorší je,ze jak je furt kontroluju,tak se snažím ty zarostlé chloupky vytrhnout a pak jsou ty nohy jeste horsi bohuzel uz je to začarovaný kruh,porad si tam neco vytrhavam,neumím uz si jich nevšímat,a opravy mam nohy hnusne 😒😒 myslíte,ze bych s tim mohla jit na kožní?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • babillage20.8.2017 19:34

    Nevim s kozni, ale
    Ja pouzivam strojek snad 15let. Je potreba se myt necim drsnym. Osobne pouzivam takovou rukavici (bezne z DMka a pod.) nebo lufou nebo necim, co ty chlopky u myti uvolni z pokozky. Pak se zapudrovat detskym pudrem.
    Toto mne funguje. Nemam zadny problem se zarustanim, krom podpazi (ale to ani nedelam pravidelne, protoze tam to vzit strojkem je ocistec)

  • macicekkajik21.8.2017 12:21

    Nechala bych ty chloupky normálně narůst a pak vyzkoušela jinou metodu než depilaci. Rozhodně ty chloupky chtějí z kůže, nejlépe dezinfikovanou jehlou, šetrně dostat ven, aby se ranky nezanítily a nechat je zhojit, aby se to nezhoršovalo. Kup si měsíčkovou mast s peruánských balzámem, to ti pomůže ranky rychleji zhojit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist