žárlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44577 20.5.2011 15:46

Čau holky, potřebuju radu... hrozně žárlím. Neskutečně moc. Jsem dost výbušná povaha, ale naučila jsem se ovládat, nedělám žárlivé scény, nehraju si na uraženou když se mi ON neozývá, navenek jsem klidná... Ale uvnitř sebe jsem uzlíček nervů. Znám svého kluka už dlouho, stará se o mě, je na mě hodný, říká, že mě miluje... Ale taky vím, že se mu líbí holky a on se líbí jim. Když narazíme na téma nevěra, tvrdí, že mě nikdy nepodvedl, protože si užil dost a našel co potřeboval. Ale já mu nevěřím. Důvěra je menší a menší a není to tím, že by mi dával důvod, spíš se rozhlížím kolem sebe, vidím, jak se tolik lidí podvádí a bortí se jim vztahy... Kolikrát je mi zle od žaludku, nespím, jsem z toho smutná... nevím co mám dělat :((((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja mam uplne ten samy problem,muj pritel ma takove zamestnani,ve kterem by mel spoustu prilezitosti,nezbyva mi ale nic jineho,nez mu verit a duverovat mu.

  • myslím, že mírná žárlivost je na začátku vztahu normální a i u delšího vztahu je celkem přínosná...jenže u tebe to už moc v normě není - ty si tou svou žárlivostí akorát ubližuješ. Většinou se takhle chováme, když k tomu máme důvod....ty se tak chováš bohužel bezdůvodně...Proč si myslíš, že by tě měl přítel podvádět? Že jsou hezčí holky, že je jich kolem něj hodně? To si myslím důvod k nevěře není...Já taky na začátku vztahu na přítele žárlila, a to přesto, že je takový, jak jsi popsala svého přítele...Nějak jsem nemohla uvěřit, že mě má rád a že se mnou do budoucna počítá...Myslím, že by sis měla v hlavě srovnat co od života chceš...jestli chceš mít dlouhodobý šťastný vztah a nebo se užírat a kousat si nehty, jestli tě náhodou s někým nepodvedl...Když se na to podíváš s nadhledem, kdyby tě teoreticky podvedl, tak co? Akorát si můžeš říct, že pro tebe nebyl dost dobrej, ne ty dobrá pro něho...Važ si sebe ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist