zapáchající výtoky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57265 20.3.2013 20:21

Ahoj, ženy, slečny a dámy :)
Mám takový problém je mi 16let :) a mam výtoky né moc často, ale když už tak zapáchají jakoby po rybě, ale nesvědí ani nebólí. Nějaká rada ? co bych měla dělat abych to odstranila nebo aspoň zmírnila ? děsí mě všude ty odpovědi, že je to kvasinková nemoc nebo tak, ale kde bych jí vzala ?
děkuji předem za odpověď.

měla jsem to ještě před sexem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone21.3.2013 8:01

    Pokud zapáchá po rybině, mohl by to být zánět. Utíkej na gynekologii.

  • Normální výtok nesvědí a nepáchne.
    Jak píše Simone, zapáchá-li výtok, pak je to zánět. Musíš s tím ke gynekologovi. Opakované neléčené záněty mohou vést k neplodnosti, jednou bys mohla litovat. Než se dostaneš k lékaři, zkus si na noc zavádět vaginální čípky Gyntima Probiotika Forte se šalvějí a tea tree olejem. Může to chvíli štípat a svědit, ale je to účinné, doporučuji si strčit na noc místo kalhotek mezi stehna menší ručník - čípek se totiž rozpouští a vytéká. Pokud to nepomůže, tak to aspoň neuškodí.
    Jinak bakteriální a mykotické infekce (kvasinky) nemusíš někde chytit. Kvasinky máš v pochvě normálně a jsou tam proto, aby pomáhaly pochvu čistit a chránit. Pokud se rovnováha něčím naruší (léky, sex, sladkosti, alkohol, koupaliště, zapaření apod.), tak se kvasinky přemnoží a výtok zlobí. Léčíme zpravidla vaginálními čípky nebo tabletkami. Koukni se zde na wz do Encyklopedie pod heslo Kvasinky, je to tam hezky sepsáno.



  • Neuzivas nahodou HA? Ja ji uzivala kratce, ale tenzapach byl. ...Pak jak vonime celkove, nebo jen "dole", to hodne zalezi na tom, co jime. Oc zdraveji se stravujeme, tim prijemeji vonime, je to vune i feromonu, ktere muzum prozrazuji, zejsme zdrave a tudiz i vhodne k poceti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist