zanet slzneho kanalku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #218272 24.5.2017 8:51

Ahoj,chci se zeptat kdo mate zkusenosti se zanetem slzneho kanalku u miminek. Malemu je 10 tydnu,v pondeli odpoledne po vyspinkani mel zelenkave ospalky a zhorsovalo se to,dokonce mel i dost natekle jedno ocicko.Tak jsem uvarila cerny caj a asi 4x nez sel spinkat jsem mu to tim cajem vyplachla.Rano mel ocicko skoro bez otoku,jen na rasach mel nalepeny ten hnis ci co to je. Byli jsme vcera u dr a ta rekla ze to chce kanamycin 5x denne na 5 dni. Ale po cely den mu ty ococka nepatrne hnisala,jen vzdy po vyspinkani trosicek v koutku a ted rano po vyspinkani to same,jen trosicek. Myslite ze je to ten slzny kanalek a nebo spis podrazdene od pylu,protoze me samotne i starsimu synovi se taky oci cisti,jak je ted repka a dalsi .diky za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys24.5.2017 9:59

    Ahoj, malý měl asi v 6 týdnech zánět v oku. Hnisalo mu to dost, pomáhalo vymývání borovou vodou, ale trochu hnisu měl i tak. Dr nám na to dala kapky tobrex. Hned první den po používání neměl hnis už vůbec, museli jsme ale užívat kapky 7 dní, aby se to nevrátilo.
    Poslechla bych dr a léky mu dávala. Malé děti na to dost trpí a rádo se to vrací, tak abyste pak neměli problémy s tím, jak se toho konečně zbavit.

  • interstellar24.5.2017 12:44

    Zkus svoje mlíko. Sice babská rada, ale pomáhá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist