zanet mocoveho mechyre nebo mocove trubice?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49533 3.10.2011 16:50

dobry den,asi mam zanet mocoveho mechyre nebo mocove trubice,od ctvrtku to lecim cajema a urinalem,nekdy je to lepsi a nekdy horsi,ale dneska sem to nevydrzela a rozhodla jsem se ze pujdu k dr. protoze uz se to neda vydrzet,tak bych se chtela zeptat jak bude probihat vysetreni.? popripadne lecba? a tak dale,dekuju za odpovedi.:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,já nevím jestli jdeš k praktické nebo k urologovi. Já se léčím u praktické (během 2 měsíců se jsem měla 3-krát zánět) Je dobré přinést už sebou ranní moč. Udělá test a z něho pozná jestli máš zánět. Mě pak vždy ještě prohmatá břicho a záda. Napíše mi léky,čaj a hlavně teplo na ledviny!! Většinou po 2 dnech je to lepší. Držím palečky.

  • Ahoj já na to trpěla často, co ti mohu doporučit tak určitě ne urologické čaje, podporují močení, což nepotřebuješ, jinak antibiotika ti zaberou, ale mě nejvíc pomohlo navštívit specialistu, dá se koupit v lékárně šumivé tablety s brusinkami stojí cca 50kč, jinak doporučuji Plzeň 12, preventivně a při zánětech je to nejlepší co může být, sám doktor mě to doporučil... tak držím palce čau :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist