zánět?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43740 7.2.2016 11:39

Ahoj holky, poslední tři, čtyři dny mě pobolíva břicho v oblasti vaječníků, do toho i záda. Může se takhle projevovat zánět? Občas mám i pocit jakoby to byly střeva, ale to to nebude, protože mi pak ta bolest přestoupí do podbřišku, bolí mě to v podstatě nonstop, vaječníky, atd prostě spodek... :-( mám nasadit třeba uroval? Je to fakt nepříjemný... Nebo má některá zkušenosti co by to mohlo být?

A otázka druhá. V pátek ráno mě vzbudila bolest břicha, vodový průjem, od prosince už potřetí, jenže když to mám, i dost krkám, špatně od žaludku mi není, ale krkám jakoby vajíčka. Napadla mě nějaká alergie na něco... Může mít i ta bolest co teď mám s tímhle souvislost? Omlouvam se za popisy :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, může to být milion věcí - vaječníky, střeva, ledviny, močák, slepák....takže bych zaběhla obvodní i ke gynekoložce, udělají nejspíš sono a odběry a hned budeš vědět víc...jinak já třeba od doby co jsem prodělala zánět vaječníku trpím zážívacími problémy, takže věřím, že souvislost tam je.

  • mě pobolíval podbřišek a po jídle mi bylo hrozně těžko - a nakonec se z toho vyklubal zánět vaječníku a močáku - dvoje atb v kapačkám v nemocnici - takže nepodceňovat a určitě k dr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist