zamilovaná do nejlepšího kamaráda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #183344 13.4.2014 13:16

Dobrý den, potřebovala bych vážně poradit, protože si myslím že s tímto má hodně z vás zkušenosti. Je mi 17 a mám stejně starého nejlepšího kamaráda. Cca 2 roky jsme od sebe nerozluční, říkáme si všechno, to se jednou změnilo když jsem začala chodit z jedním z jeho kamarádů, měsíc mi nenapsal, nebo nedal vědět, až jsem to nemohla vydržet tak jsem mu napsala a šlo vidět že je rád že se má komu zase vypovídat, on si mezitím našel taky holku. Já se se svým klukem rozešla, protože to prostě nebyl "on" koho miluju, kamarád po týdnu chtěl pomoct jak se má se svou holkou rozejít. Od té doby uběhlo půl roku, stále si píšeme, ale jakmile se někdo objeví v té přítomnosti a i když říkám že jej nechci, on se stáhne. Nevím co si o tom mám myslet. Sama vím že pokud nebudu s ním nebudu nikdy šťastná, ale je to tak složité a on mě nechává v tom že nevím jestli mně chce taky nebo ne. Už se v něm nevyznám..co si o tom myslíte vy? Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já byla zamilovaná 5 let do kamaráda:) Tu celou dobu jsem kvůli němu nikoho jiného nechtěla. On měl za tu dobu asi 2 holky, každou chvíli. Nebyli jsme sice nerozluční, ale říkali jsme si všechno. A teď jsme spolu přes 2 roky šťastní a jsem ráda, že ho mám!! :) Vztah vypěstovaný z kamarádství je ten nejlepší! Můžeš vědět, co od něho čekat.

  • Martasek8913.4.2014 14:49

    Jak píšeš, tohle řeší spousta lidí. Já osobně to nezažila třeba, takže nevím, jaké to je, každopádně radím, ať si s nejkámošem promluvíš.Ať si narovinu vysvětlíte, co a jak. Co kdo cítíte, jak to vidíte a tak, bez komunikace se nikam nedostanete ;)

  • si s nim o tom promluv ne?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist