žaluzie do plast. oken

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31180 27.8.2011 7:19

Dobré ráno, snažím se přemluvit přítele aby koupil žaluzie do bytu. Ale on mi tvrdí, že do těch co tam jsou (vekra) už dodatečně nejdou. Mě to přijde jako kravina. Jak to tedy s těmi okny je???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, co my máme plastová okna, tak opravdu žaluzie dovnitř mezi skla dátnejdou, jdou dát jen na sklo směrem z pokoje. tzn. práší se na ně, ale jdou takto namontovat kdykoliv dodatečně.

  • Já jsem teda neslyšela o tom, že by žaluzie dát nešly, ano mezi skla to ne, ale to se teď ještě dělá? I u přítele, babiček, my, máme nová okna, ale jsou to dvojskla, někdo má i trojskla a co já vím, taťka nikdy neříkal (okna vyrábí), že by to tam nešlo dát nebo se to dávalo mezi skla...

  • zaluzie mezi skla dodatecne dat nejdou. Kamoska co dela ve firme mi to vysvetlovala, ze kdyz se zaluzie davaj mezi skla, tak se to jaksi "zaplynovava" a tudiz kdyz uz mas okna namontovane, tak to nejde, pry je to jenom na zakazku a malokdo si to pry dava. (ja to pred 3lety chtela a ona mi to rozmluvila) kazdopadne muzes mit vnitrni nebo venkovni. Nebo si koupis jenom rolety.Pokud by mi nekdo tvrdil, ze to nejde, tak ja bych mu just ukazala ze to jde a bud si to udelala samo anebo zavolala firmu a videl by jak to jde.

  • Ahoj, tak si kupte buďto vnitřní, nebo venkovní žaluzie, v čem je problém? Já bych žaluzie nechtěla. Je to další lapač prachu. Daleko radši jsem si pořídila závěs, který můžu dát do pračky. Údržbu plastových oken děláme pravidelně před zimou. Sundám záclony a závěsy, okna manžel seřídí a já je pak umyji. Je to maraton skoro na celý víkend. Donedávna jsme to tak ale nedělali. Pak jsem ale narazila na tento článek http://www.utulnydum.cz/clanek/Zimni-rezim-plastovych-oken---mytus,-nebo-neco,-co-vam-zapomneli-rict , díky kterému jsem si uvědomila, že se o okna nijak nestaráme, tak jsme to rychle napravili, aby nám jimi nezačalo domů táhnout.

  • ivanka08721.2.2023 11:10

    Teď jsme zrovna z https://www.univers.cz/horizontalni-zaluzie/ s manželem objednávali žaluzie do plastových oken. Myslela jsem si že to bude náročnější, ale ukázalo se, že je to všechno velmi jednoduché. Ono prostě stačí tak nějak znát rozměry okna a o všechno ostatní se postará ta firma která vám má žaluzie vyrobit a dodat.

  • Kamilka3314.8.2023 16:11

    Já jsem před nedávnem investovala do žaluzií na míru z internetových stránek https://www.spravaoken.cz/ do všech plastových oken mého domu a lituji, že jsem to neudělala už dříve. Žaluzie mi umožňují dosáhnout optimální rovnováhy mezi světlem, soukromým a teplotou v každé místnosti. Navíc okna vypadají moderněji a skvěle ladí s interiérem celého domu.

  • Kamilka3329.9.2023 2:59

    S manželem jsme dlouho přemýšleli, zda si máme pořídit žaluzie do plastových oken. Po důkladném zvážení všech pro a proti, jsme se nakonec rozhodli pro římské rolety, které jsme si koupili na internetových stránkách https://www.zebra-shop.cz/rimske-rolety/. Poskytují nám perfektní kontrolu nad světlem v bytě, což je užitečné hlavně během letních měsíců.

  • ivanka0874.1. 21:11

    Nevím teda jak je to u ostatních, ale u nás jsme si v rodině zvykli na to že prostě všudypřítomné https://www.univers.cz/latkove-rolety/ látkové rolety vždy zlepší den a noc. Prostě se nám vždy spí lépe. Je to vlastně dobré i na to že když si něco podobného dáte na dveře tak nerušíte světlem z koupelny, víte?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist