záleží mi na někom jiném

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109700 29.3.2013 8:56

Ahoj, mám takový problém jsem už skoro 3 roky s přítelem jenže už asi rok a půl to není ono táhne se to jen přes hádky ale vnímám to tak jenom já on je strašně zamilovaný ale já už asi ne žárlí skoro na všechny nemůžu prohodit pár slov s kamarádkou hned je naštvaný atd.. jenže jsem potkala takového sympatického muže ale je o 12 let starší hodně jsme se sblížili a bylo nám spolu krásně věděl že mám přítele jenže teď už se spolu moc nevídáme ani nevím proč ale z ničeho nic je zvláštní když se ho na to zeptám tak mi řekne ať to neřeším mám ho strašně ráda jenže si to neumím vyřešit se stávajícím přítelem nevím co mu říct... nemáte podobné zkušenosti nebo nějaké rady? předem moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka29.3.2013 10:26

    Jestli žárli přítel i na tvoje kamarádky,tak s ním budeš mít peklo,pokud s tím nepřestane. časem budeš mít tendence od vztahu utíkat např. vyloženě nevěrou jak budeš nešťastná. znám to ze své zkušenosti. takže buď mu to vysvětlit nebo se rozejít. pak bych teprve řešila někoho dalšího.

  • měla jsem taky partnera, který žárlil i proto, že se mu zdál sen, kde spím s jeho bráchou. Na kamarádky, souseda na všechny. Ani k nám lidé nechtěli chodit, pokaždé měl hloupé připomínky atd. Nakonec jsme to zkončili a já jsem šťatná s jiným. A tyhle problémy má jiná, které jsem řikala, že on jiný nebude. Už s ním také není, vadilo jí to...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 603 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist