zadek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36616 6.3.2011 14:03

asi nejsou žádné cviky na rozšíření zadku že?nesmějte se, ale je nemám vůbec zadek tak bych nějaký chtěla...je mi 14 let a jeany mám číslo 25

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl6.3.2011 14:57

    a co přibrat? :D Zadek se cvikem nezvětší. :-D

  • Spíš aby jsi za pár let nebrečela že ho máš zas pro změnu velký. Raději to nech jak je a ještě chvíli počkej. A pokud jste v rodině spíše klučičí postavy, tak s tím stejně nic neuděláš. Zadek prostě je nebo není, třeba budou za pár let dělat i větší prdelky když už se zvětšují prsa :-)

  • Ve 14 resit zadek... neboj, on ti jeste naroste sam. Jednou budes zasnene vzpominat na casy, kdy byl malej. :)) Muzes zkusit pribrat, ale doporucuju u toho i posilovat, at ho nemas jen vyzranej. ;) Ale v tvym veku to podle me je blbost, proste to vydrz, ono to brzy prijde, zacnes se zakulacovat do zenskych tvaru a uvidis, ze pak se budes muset jeste mirnit, aby ses vesla na zidli. :) Vubec se tim proste netrap! ;) A ber to takhle, my se zadkem mame co delat, abychom nasly dobry jeany, ty to budes mit urcite jednodussi. :)

  • Holky já chci taky zadek a trošku prsa.Já už tu šanci na zvětšení nemám.tak šup jsem s tim :-DD

  • Děvčata mají pravdu, je ti ještě dost málo a tak se ti zadek spolu s hormónama a tvým růstem, resp. vývojem v ženský tvary bude ještě dost měnit. I když na druhou stranu chápu tvé trápení, takže malá rada prozatím.... pěstuj si svůj zadeček ať ti vydrží v pěkném tvaru. Cviků na zadek najdeš dost a lepší malý a pěkně tvarovaný, než velký rozkidlý. ;o) No a pro rychlou nápravu existují specielní kalhotky, něco jako push up podprsenky. Jsou sice dost drahé a u nás špatně k seznání, ale pokud se ti povede přemluvit mamku (třeba by to prošlo jako dárek k narozeninám) a sehnali jste je, určitě ti prozatím zvednou nejen zadeček, ale i sebevědomí.

  • Simea6.3.2011 18:26

    Kdyby to slo tak ti dam svuj..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist