začínám si říkat, že jsem neměla opouštět bývalého

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79936 27.10.2013 17:18

Čím víc a dýl jsem se svým novým přítelem, o kterého jsem se hrozně snažila, tím víc si uvědomuji že jsem neměla opouštět svého bývalého a že asi on je ten jediný pravý se kterým se cítim opravdu sama sebou. Je tohle normální? Myslíte, že mě tohle přejde?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • záleží proč jsi bývalého opustila. kvůli tomu se kterým jsi teď? nebo byl jiný důvod rozchodu? pokud jsi bývalého opustila kvůli tomu že to neklapalo tak tě to asi přejde. pokud jsi ho opustila jen kvůli současnému tak nevím nevím,já bych byla stím s kterým jsem sama sebou

  • Je to úplně normální. Je to kvůli tomu, že lidský mozek má tendence vytěsnit to negativní a zbyde jen to pozitivní. Časem to přejde ;-) (pokud to tedy nebudeš živit tím, že se bývalého budeš snažít vídat...)

  • Jestli to není třeba tím, že ses o nového přítele tak moc snažila - a v podstatě se snažíš pořád, tak se třeba právě kvůli tomu necítíš sama sebou. Otázka je, proč se musíš tak snažit - neměl ze začátku takový zájem, jako ty, nebo si vedle něj připadáš míň zajímavá? Pokud ses s bývalým cítila líp, ještě to nemusí znamenat, že to byl lepší vztah. Třeba ses jen nemusela tolik snažit, protože on tě chtěl víc, než ty jeho?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 219 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist