zacala jsem touzit po dalsim miminku, ale pritel nechce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #158632 22.10.2013 8:02

Ahoj holky, jsem uplne na dne ;(( S pritelem mame dvouletou holcicku a silene jsem zacala touzit po dalsim miminku, ale pritel nechce :/ Samozrejme ho nechci a nebudu nicim vydirat nebo na nej delat nake podrazy, ale nevim co delat, bavit se se mnou o tom uz nechce a ja nechci aby byla mala jedinacek, ja jim byla 15 let a byla jsem nestastna. Uz to ma i za nasledek, ze s nim nechci spat, mam z toho deprese a stale tajne brecim. Co mam delat ;(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jeste bych si s nim promluvila, muj pritel taky nejdriv ze jo, pak se mnou vubec nespal, jsem nechapala jeho chovani tak sem mu rekla ze ja jedinacka nechci ze i kdyz nemame moc penez ze ostatni to taky zvladli a ona potrebuje partaka a ze nechci aby meli mezi sebou treba deset let rozdil to je jak dva jedinacci... no a jakmile mi koncila rodicovska rekla jsem mu ze ho kaslu ze se nebudu vnucovat a hledala jsem praci a on najednou ze bysme toho partaka meli udelat a napoprve nam vyslo mimi:-) tak jsem v osmem tydnu, mala cela happy ze tacka udelak mimi:-) s chlapama je to hruza nekdy, ale rekni mi vse jak se citis a jak je dulezite pri orcka mit sourozence, i tomu mojemu to dochazelo kdyz na oslavu narozeninek lenicky prisla cela rodina mam ctyti netere no a odesli a ona se na ne divala z balkonu cela takova smutna ze jdou pryc a on ze je bozatko ze zustala sama... a i na dovolene byla sama mezi cizima deckama tak mi to prislo horsi nez kdyz jsou deti dve kdy se jeden druheho zastane atd.. sorry za roman, snad se pritel neceho chytne a uvedomi si:'-(

  • Ahojky anonymko a co si s přítelem o tom v klidu promluvit znovu zeptat se ho třeba proč se brání dalšímu miminku nebo prostě si s ním o tom nějak promluvit třeba nechce jen ted takhle brzy já osobně mám ted skoro 3 měsíční dcerku a další mimi chci nejdřív za 4 roky ale spíše až za 5-6 let přítel ted taky tvrdí že nechce další on je sám jedináček já mám dvě sestry :-) ale věřím že časem změní názor chce to si promluvit zjistit třeba se necítí na druhé takhle brzy přeci jen není to jednoduché mít takhle po sobě děti já sem se sestrou přesně rok a půl od sebe a mamka měla záhul .... a mladší sestra je ode mě 7 let a je to akorát no zkuste si promluvit promyslet to a uvidíš no :-) držím palce :-)

  • mám známou, mají jedno dítě teď prvňáček a ona by chtěla další dítě, její muž nechce ani omylem. Tedy, on by ho i chtěl, ale je si vědom toho, že už by finančně nemuseli zvládat platit hypo na baráku, přišli by o jeden příjem a chce synovi dopřát věci jako výlety a pobyta na horách, sportovní vyžití a to už by s dalším dítkem nemohli. U chlapů tohle hodně rozhoduje, bohužel.

  • Promluvila bych si s ním znovu, zda vůbec v budoucnu další dítě chce a jakou představu má o věkovém rozdílu sourozenců. Máte dvouletou dceru, tak bych to nebrala tragicky, že by měla být jedináčkem. Třeba přítel další dítě chce, ale ne hned tedˇ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist