z jiného soudku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29174 14.3.2011 19:45

Já vím, že je to trochu mimo, ale tak doufám že mi poradíte:) Žehlíte si vlasy? Na co si mám dát při výběru žehličky pozor? která vlasy míň ničí ? Děkuju předem:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1314.3.2011 20:24

    Každá žehlička ničí vlasy, vždyt si jen vem,že at je jaká je,vyadává vyšší teplotu a to je pro vlasy špatny (ničí se) :-( spíš jsou přípravky na vlasy,který si dáš před žehlením a vlas to ochranuje :-)

  • ahoj, žehličku používám každý den. Kup si určitě nějakou kvalitnější, nekupovat levné za tři stovky v supermarketu... :/
    u kadeřnice si kupuji sprej na žehlení vlasů, mám vlasy suché a žehlením a barvením se ničí. zkus vyzkoušet sprej od Welly, používám ho už dlouho a jsem s ním moc spokojená.

  • Žehlička by měla mít určitě kvalitní povrch, určitě si kup nějakou s regulací teploty. A nezapomeň používat vlasovou kosmetiku k rovnání vlasů určenou :) mně vyhovuje mléko od Lorealu. Osobně mám dobrou zkušenost s žehličkama Remington.

  • Novinkou je iontová žehlička, která maximálně chrání vlasy. Vyzkoušeno nemám, ale určitě bych být tebou vyzkoušela;)

  • doporučuji REMINGTON, na heurece je napsána jako nejoblibenější, po 3 letech žehlení mám stále hezké vlasy. Ale nežehlit denně..:)

  • Já mám od Rowenty tu, co se dají regulovat teploty - je tam teplota na poničené vlasy, mírně poškozené a zdravé. Má i ionizátor. Ale žehlení samo vlasy ničí, zkus nějaké ty přípravky, co doporučují holky, spreje na žehlení a tak. Já si dávám pravidelně i vlasovou kúru.

  • Každá žehlička ničí vlasy, já si vlasy žehlim 2 roky :-/ Nejen že mám vlasy pořád suchý a roztřepený ale už mi ani nerostou... je to moje slabá stránka :-/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist