x-lander XA 2011

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30331 20.2.2011 14:55

Ahoj holky, chci se zeptat jakou zkusenost mate s kocarky x-lander, chci si koupit tenhle typ, tak bych rada slysela nazory na x-lander, popřípadě přímo tenhle typ,pokud ho některá máte . Děkuji.http://www.darababy.cz/zbozi/x-lander-set-xa-2011-xiii

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj taky jsem o tomto kočárku uvažovala... jsou moc hezký, ale po přečtění mnoha diskuzí maminek jsem to zavrhla.. nejvíce si stěžují na malé korbičky:-( jinak jsou celkem spokojené. Ale vlastní zkušenost nemám. Je fakt, že jsem potkala jednu maminku ve městě s tímto kočárkem a fakt mi přišel prtavej:-)

  • Ahojky,
    většinou jsou na X-lander dobrý recenze. Jen to chce zvážit, kdy se mimčo narodí, jestli bude v zimě ještě v hluboké korbě nebo jestli bude už sedět. My máme jednu z největších korbiček, cca 82cm délka, a už teď se mi tam malý (4měsíce) jen taktak vejde, když tam máme ještě fusak.

  • V X landeru XA 2010 (myslím že oproti kolekci 2011 žádné výrazné změny nejsou) vozím už měsíc svojí lásku:-) S kočárkem jsem maximálně spokojená. S kočárem se dobře jezdí, vyhovují mi velká nafukovací kola. Spousta mamin si stěžuje na malou korbičku. Já s tím ale problém nemám. Do korbičky se mi mimis krásně vejde ve fusaku a ještě tam má místo.. Asi záleží, jak máš velké mimi.. Kočár má jednoduché skládání - pokud jezdíš autem a potřebuješ dát kočár do kufru, tak je to raz dva. Jediné, co si myslím, že by mohlo vadit je to, že je kočár docela široký. Kamarádka co ho také má, mi ríkala, že se občas nevešla do výtahu nebo do úzkých dveří. Já jsem s tím ale problém zatím neměla. Pokud ale na tento problém narazím, tak není problém jedno zadní kolečko oddělat, projet dveřmi a zase jej dát zpět. Jak říkám, s kočárem jsme spokojená a neměnila bych (zatím:-) )Mysím, že i cena je přijatelná. Jo a taky tento kočár není odpružený, takže není houpací... Ale dá se houpat do boku - účel to má stejný:-). Na další otázky ráda odpovím;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist