vztahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #113048 6.6.2013 18:50

Ahoj holky, mám takový problém. Je mi 15 a bojím se nějakého vztahu. Například s jedním klukem, chce mě, já ho chci, ale strašně se bojím. Asi svého prvního líbání nebo prvního sexu. Poraďte mi prosím :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj se ničeho. :) Kdyby jsi to nikdy nezažila jen kvůli tomu, že se bojíš, tak by tě to časem hrozně mrzelo.
    Já se taky bála svého prvního líbání :) Stačí, když trošku pootevřeš pusu a kluk už si tě povede. :) Jen nečekej, že to bude jak z těch filmů :D Já z toho byla trošku zklamaná, na mě to bylo moc vlhký, ale časem jsem tomu přišla na chutˇ :D
    A pokud budete jen na začátku vztahy, sex bych neřešila. Co vím tak od kámošek, tak většinou se se svým klukem vyspali tak po 4-6 měsících, ale znám i dva extrémy. Jeden je,že první sex byl hned na první schůzce (a byl to prý horor) a druhý extrém jsem já sama, protože jsem se s přítelem vyspala po roce a půl chození (ale stálo to zato) :D Důležité je nad tím nepřemýšlet a jít do toho po hlavě (což mě se povedlo až po tom roce a půl :D). Na druhou stranu si ale musíš být jistá, že toho kluka znáš a že za to stojí. :) Držím palečky a vztahu se rozhodně neboj-kdo nic nezkusí, nic nezažije ;)

  • Hlavně se nenechej do ničeho nutit, dělej jenom to, co ti bude příjemný a na co se budeš cítit připravená. Pokud tě tvůj kluk bude mít rád, pochopí to a do ničeho tě tlačit nebude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist