vztah s přítelem,chvíli ho nechci,a pak zase chci.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54496 21.5.2012 20:35

Ahoj.. Mám takový vztah jako na houpačce.. Jsem s ním rok a tohle se děje posledni měsic... Jednou mám pocit že se z neho zblázním že ho umačkam a potom zase že ho nechci že s nim nechci být a pak je to zase jinak...
On ví že se neco takového děje a doopravdy me to trhá když vidim že mu je z toho nanic , protože ja mu to neumím vysvetlit a on me milionově miluje.. Napadlo mě že se začnu chovat jinak , tak jak se mi v poslední době libi ne tak jak je on zvyklej "ta hodná holčička" ... Možná se to spestří.. Vlastně ani nevím co po vas tu chci..Stači jen.. Je to normální?? Nikdy sme takový pocity nemívala.. To asi protože muj nejdelší vztah předtim byl 8 dní.. :D .. Přide mi už všechno oderaný, furt dokola , to samý... Snad mi rozumíte..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi vím kam tím míříš.. Taky jsem byla zvyklá na chvilkové známosti, spíš takové ty "na jednu noc" jak se říká.. ale pak přišel někdo, kdo mi ukázal, co je to milovat, jsem s ním rok a můžu říct, že s ním chci říct navždy. Ale občasm mám stejné pocity jak popisuješ, že se mi protiví, nechci s ním být a začínám moc přemýšlet, ale vždy mě to dostane na stejnou stranu a to tam, kde jsem byla.. Možná ti postačí otázka.. "Dokážeš si život bez něho představit", dřív, než ho pošleš k vodě.
    A ještě druhá věc.. tím chováním "zlé holky" nic nevyřešíš, jenom ublýžíš partnerovi a to snad nechceš ;)

  • Zkus tohle: ve chvíli, kdy máš pocit, že bys ho láskou umačkala, si napiš na kus papíru pár důvodů, proč to tak je a co na něm tak miluješ.
    Až na tebe přijde ten opačnej pocit, že bys ho nejradši přetrhla, že s ním už nechceš být, napiš si zase pár důvodů, proč to tak je.
    Až na tebe pak zase přijde ten pocit, že bys od něj nejradši odešla, přečti si ten první papír, kde máš napsáno, co na něm tak miluješ. A naopak. Až budeš mít ten skvělej pocit, jak jsi děsně zamilovaná, přečti si papír s důvodama pro rozchod.
    Uvidíš, co to udělá ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist