vztah na dalku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #148028 20.2.2014 8:23

Ahoj holky,
Zajimaly by me vase zkusenosti se vztahem na dalku. Jsme s pritelem pul roku a ted mesic a pul jsme bohuzel asi tak 1500 km od sebe. Porad se mame strasne radi a mne to prijde skoro neuveritelne. Zajimalo by me, jestli to nektere vyslo a celkove vase dojmy a zkusenosti. Diky ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nas delilo 220km (a 16 let), navstevovali jsme se o vikendech co 14 dni, obcas nejaky prodlouzeny vikend nebo dovolena. Po 9 mesicich vztahu jsem otehotnela, tou dobou jsem jeste bydlela u rodicu. Po porodu jsem se se synem prestehovala k partnerovi a od te doby bydlime spolu. Uz jsme spolu pres 5 a pul roku, mame 2 deti a pred pul rokem jsme se vzali.

  • Ahoj, kamarádka s přítelem byli spolu 180 km, viděli se jen o víkendech, jeden víkend jela ona k němu, další on k ní. Volali si, skypovali, takhle to měli asi +- 3 roky. Pak když jsme odmaturovali, odstěhovala se k němu a teď jsou skoro 2 roky manželé :-)

  • Vztah na dalku jiz nikdy. Mam za sebou dvakrát - jednou CRxAnglie a podruhe v ramci CR, ale naprosto to nefungovalo, v druhem pripade z duvodu partnera, který neprojevoval snahu vyjit i z jeho strany vstric, vidali jsme se jen o víkendech, a to ne pokazde, no proste tragedie. Pritom jsme pred touto odlukou spolu byli cca 5 let ve stejnem meste.. a ve finále z jeho strany rozchod přes SMS.

  • a na jak dlouho to bude?

  • babillage20.2.2014 10:41

    Tata pracoval par let v DE, mamka byla s nami doma. Skype a jine vymozenosti v te dobe jeste neexist (nebo mozna nekde, ale ne u nas, je to 20let zpatky). Jednou tydne si volavali a jednou, vzdy po 3mes., jezdival na mesic domu. Zvladli to skvele (ale mozna je to tim, ze jsou SKVELI) a alespon nemeli "ponorku" :-D

  • AHOJ MOJE SKUSENOST BYLA JA TADY ON V EGYPTE JEZDILA SEM TAM DVAKRAT ZA ROK CCA NA TYDEN DENNE SME SE VIDELI NA SKYPU TRVALO TO NECELI DVA ROKY ,TET SME KAMARADI PISEM SI,JESTLY VAM TO TAKHLE ZATIM VIHOVUJE PROC NE ,JA NEVIM JESTLY BYCH DO TOHO ZNOVA SLA.:-)

  • Po 4 měsících od seznámení odjel přítel pracovat do Anglie. Dva roky jsme si telefonovali a viděli se cca co 2 měsíce. Pak jsem za ním odjela do Anglie a před 2 roky jsme se vrátili zpět do ČR. Netvrdím, že to bylo vždy jednoduché, ale myslím si, že pokud spolu máte být, tak to zvládnete. Ale nebudu říkat, že je to jednoduché :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist