vztah

Otázku položila: pupipnak 8.6. 14:07

Dobrý den mám takovou otázku ohledně mého vztahu. S přítelem (20, já taky 20) jsme spolu skoro 3 roky a náš vztah je docela dynamický. Poslední dobou si všímám toho že se mnou vůbec nechce trávit čas sám. Jinými slovy: pokaždý když spolu máme někam jít, musí jít ještě někdo "3.". Prý aby se nenudil... dále nechce je to na žádnou dovolenou či nějaký výlet. Na každou věc má spoustu argumentů což jsou podle mě jen výmluvy. Náš intimní život také není hitparáda. Vím že ho miluji ale v tomto vztahu se už necítím tak jak kdysi. partner vždy říká že musím počítat s tím že ten vztah nebude takový jako na začátku a ať se podíváme na různá manželství, jak fungují.
Další bod je že je extrémně žárlivý. Sám nikdy nedá vědět, co dělá. chodí s kamarády ven...ale když já mu neodepisuj 10 min. mám spoustu zmeškaných hovorů a spam zpráv.
Vůbec nevím co mám dělat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je otázkou času, kdy tě to přestane bavit a odejdeš. Ale věř, že to tak dopadne. MY jsme s chlapem spolu 4rok a jsme hrozně rádi, když máme možnost užít si jeden druhého bez všech...ať už jdeme kamkoliv.
    Pokud ti řekne, že se s tebou nudí měla by ses zamyslet jestli za to ON vůbec stojí.

  • Alfi239.6. 12:26

    Mě by to moc nebavilo. A co děláte když nechce na dovolenou/výlety? To jste každý někde jinde nebo spolu doma? My jsme třetím rokem spolem s přítelem, jezdíme v létě na dovolenou, chodíme na pivo, na hory jezdíme/turistiku a ve většině případů ve dvou. Kdyby mi chlap řekl že se semnou nudí, tak bych s ním úplně být nechtěla.

  • s takhle chronickým žárlivcem bych být nemohla.
    to co dělá je začátek konce vztahu. Pokud on sám chce svůj vlastní prostor s kamarády (a kdo ví, zda jens nimi), a tebe takhle kontroluje tak to nevěstí nic dobrého. mnohd yje to totiž podle sebe soudím tebe. můj přítel to měl s bývalkou podobně - ta ho taky pořád podezřívala ze všeho možného, dělala mu žárlivé scény, když s ejí dostatečně rychle )běhěm pár minut) neozval, a jak on pak zjsitil - ona chodila na seznamky a s jinými chlapy.
    pokud jste spolu 3 roky a on se s tebou nudí, nemá to smysl tam setrvávat.

  • Děkuji za zajímavý článek o vztazích. Vaše rady a postřehy jsou velmi užitečné pro každého, kdo se snaží lépe porozumět svému partnerovi a zlepšit svůj vztah. Pokud hledáte další užitečné informace a zdroje, doporučuji navštívit https://melds.eu/. Je to sociálna sieť firiem pre ľudí a firmy z európskej únie, která může být velmi užitečná pro vaše podnikání a rozvoj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 328 otázek, kterým se dostalo 271 946 odpovědí a 409 977 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist