vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41532 14.8.2011 10:02

Ahoj, má šanci vztah, když kluk má 28 a holka 19? Většina lidí v okolí říká věci typu - co s tebou bude takovej kluk dělat atd.. :( přitom si rozumíme, jen se to jetě nějak nevyvinulo.. zajímají mě vaše názory a zkušenosti

holky děkuju všem na názory.. zapomněla jsem zmínit, že tím, "rozumíme se" jsem měla na mysli jen to, že podle toho, co o něm vím, máme toho dost společného a máme si co říct. Zatím:D. Ale nejsme spolu, on to vlastně asi ani netuší, že jsem zamilovaná.. Protože mám strach, kvůli předchozím nezdarům, ale v tomhle mi není pomoci, to už se tu nedávno řešilo:( Né, že by se k ničemu neměl, prostě je někdě háček. Nejspíš ve mně..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak říká anonymka, taky bych si neuměla vedle sebe představit stejně starého kluka, přece jenom jsou o 2 roky pozadu ;) já mám přítele staršího o 5 let, seznámili jsme se když mi bylo 15 a jemu 20 a taky všichni měli hloupé kecy, že je to rozdíl, ale já jim vždycky oponovala: Jo jo, kdyby mi bylo 20 a jemu 25, tak se nad tím nikdo nepozastaví...
    Myslím, že v 19 už bys mohla vědět co chceš a nenechala bych si do toho mluvit, je to vztah jako každý jiný, hlavní je, že si rozumíte :)

  • petulinkaa1314.8.2011 11:49

    Neboj,šanci to ma a mnohdy vetsi nez stejne stará dvojice :-) jak píšou holky výš,neumi si vedle sebe představit stejně staryho kluka,nikdy jsem si s nima moc nerozumela,jsou u me hodne nevyspely a od mlada od 15ti mam starsi chlapy,muj manzel je nyni starší o 18let,kdyz jsme se seznamili,me bylo 18let a jemu 36let,měsíc pred 20tymi narozeninami jsme se vzali,nikdo se nad tim nepozastavilba naopak jsou vsichni radi,ze jsme spolu,preji nam to a naši? ti na něho nedají dopustit! jsme spolu 5 let a SUPER! :-D muj táta má o 14let mladší manželku,jsou spolu 13let z toho 5 let manzele,moje mamina má o 9 let mladšího přítele a jsou štastny.vyhovuje jim to,nikdo to nekomentuje,takže je to pouze tvoje vec, i kdyby vsichni meli kecy,takže i kdyby byl o 50let starší,je to jen a jen vaše věc! a veř mi, o veku to neni,je to jak si s tim druhym rozumis :-) proto řikam,že já si vždy rozumela se staršími chlapy a to minimálně o 10let museli být starší než já,ale spíš víc :-)

  • Mě bylo necelých šestnáct a jemu necelých 36:))) jsme spolu do ted;) myslím, že vztah s určitým věkovým rozdílem má někdy opravdu větší šanci, obzvlášt jestli si holka jako já. Já jsem se nepotřebovala bavit, spíš jsem si přála takový ten "poklidný" život ve dvou;) a na to byl vyblázněnej a rozumnej chlap nejlepší....na ostatní se nekoukej a neposlouchej je. O nás vědělo jen pár lidí a ti to většinou pochopili, když mi bylo 20, přestali jsme se schovávat a začli společně jako pár chodit mezi všechny kamarády, víš kolik měli keců?:) Vydrželi jsme to;) už to je asi 11 let a mazlík můj zlatý mě konečně požádal o ruku:) Mamka to věděla od začátku a když se s tím smířila a pořádně ho poznala, taky si ho oblíbila, měla ho ráda a vždycky ho před ostatníma hájila. Snažila jsem se ho sbalit asi od patnácti:) to víš že nechtěl:) taky mu to připadalo divný, ale pak mě poznal a už ani nevím kolikrát za tu dobu co jsme spolu mi řek, že jsem nejlepší holka kterou zná (a že jich měl dost...:D), že mám víc rozumu než kdejaká třicítka a podobně. Záleží jen na vás a na tom, jak si spolu rozumíte;)

  • já teda v tom nevidím, žádný zásadní věkový rozdíl.. ba naopak mi to přijde, že takový rozdíl má snad každý druhý pár.. vubec nechápu jak na to někdo může reagovat. Já jsem měla málokdy rozdíl menší 10 let

  • Verousek8914.8.2011 12:50

    Určitě to budoucnost má. Pokud vám to oběma vyhovuje, tak je to jedině super! Já chodila s klukem, který byl stejně starý jako já, a byl to děs. Absolutně jsme si nerozuměli. On byl takový to klasický tele, který se akorát předvádí a já už chtěla v životě postoupit dál. Teď je mi 22 a mému příteli je 25. Jsme spolu už téměř 4 roky, bydlíme spolu a je to super. Mám i přátele okolo věku 30 let a skvěle se s nimi baví, povídá... a myslím si, že to není nic neobvyklého takový rozdíl ve vztahu. Podle mě je větší šance, když je muž starší, než žena (klidně i naopak), aby vztah vydržel, než když jsou lidé ve stejném věku.

  • Ahoj, věř, že má... Záleží hodně na duševní vyspělosti... Já mám 23 a přítel 32 a naprosto skvěle si rozumíme a doplňujeme se... Vždy jsem měla starší partnery a stejně starého kluka si vedle mě neumím představit, jsou to ještě hrozný telátka... Držím pěsti, ať Vám to výjde, nedej na řeči ostatních - je to tvůj život:-)

  • ja v desetiletem vekovem rozdilu nevidim absolutne zadny problem.pokud si rozumite tak nevidim duvod proc to spolu nezkusit,jsou i daleko vetsi vekove rozdily,20 i 30 let a lidem to klape.jinsi by bylo kdyby on mel 19 a ty 28,to uz je jina,ale pokud je to naopak tak nevidim problem.

  • jancaocet14.8.2011 10:09

    Já potkala svého nynějšího manžela, když mi bylo 19 a jemu 33 :) Vzali jsme se, i když zpočátku jsme ani jeden nevěřili, že to vydrží. Neměnila bych. Hodně štěstí.

  • Ahoj,
    my máme mezi sebou rozdíl 8 let, mě je 23 a jemu 31 a je to ok. Taky si nedovedu představit stejně starého jako já :-)
    Na nikoho nedej, je to všechno individuální.. :-)

  • Ahoj :-). Jistě, že má tento vztah šanci. Když mi bylo necelých 18, chodila jsem s mužem o 13 let starším, takže jemu bylo tehdá 31. Samozřejmě jsem se taky setkala s názory, že to nemůže vydržet, klapat atd., okolí nás odsuzovalo, ale my jsme si úžasně rozuměli. Já už v 18 byla duševně vyspělejší a měli jsme krásnej vztah, který vydržel skoro 5 let. Pak jsme se rozešli, ale byl v tom jiný důvod, než že bychom si nerozuměli. Dodnes jsme přátelé, i když každý jdeme jinou cestou. Mně je teď 26 a jsem provdaná za skvělého muže, který je starší o 4 roky. Není to o moc, ale pořád lepší, než stejně starý. Jak je to popsané v první odpovědi - stejně staří nebo dokonce mladší muži (kluci) jsou takový telátka ještě :-)

  • Moje sestra žije s chlapem o 9-10 let (ted si nejsem jistá, kolik mu je :-D) starším, než je ona, a jsou spolu už hodně dlouho, a jí je ted 22, takže je to v pohodě, neřeš okolí, pokud si rozumíte, tak je vše v pořádku ;-)

  • full.avl14.8.2011 11:09

    Já bych řekla, že úplně v pohodě. Na lidi se vykašli, hlavně aby vám to klapalo. ;)
    Má sestřenice se vdávala ve 24 letech a brala si o tehdá 41letého chlapíka. Mají spolu už 6letého syna a jsou spolu do dnes.
    Lidem bych řekla ať se starají sami o sebe. :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist