vztah

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39400 19.5.2011 20:48

Ahoj, asi vám můj dotaz bude připadat hloupý, ale nedá mi to se nezeptat :D Je mi 15, no vlastně už brzo 16 a asi před pěti měsíci jsem se skamarádila s jedním klukem, byl to kamarád mojí sestry. Od té doby si pořád píšeme, denně, samozřejmě se i vídáme a před měsícem jsme spolu začli chodit. Rozumíme si, všechno je perfektní, malujeme si budoucnost, no tak to asi bývá...ale problém je v tom, že nikdo v mém okolí nevěří tomu, že by ten vztah mohl vydržet, protože jsem mladá a pořád tvrdí, že potkám plno jiných a ještě se hodněkrát zamiluju. Mě to začlo trochu trápit, protože se máme strašně moc rádi a myslím, že by to fungovat mohlo...tak jsem se chtěla zeptat, jestli některé z vás vydržel vztah s mužem, kterého jste potkali už takhle mladé..děkuju

A ještě něco jsem zapoměla :D je o něco starší, ale v tom by snad neměl být problém. A myslím, že od toho očekáváme oba tak nějak to samé..docela často o tom mluvíme, právě protože je starší a jeho trápilo, že by to nemuselo vydržet, protože on bude chtít za pár let mimčo a bál se, že já ne, což se teda spletl :)) Takže i takové věci máme vyřešené..já si klidně dokážu představit, že spolu zůstaneme, ale ty řeči mě znervoznují.. :( a hlavně neznám nikoho komu by to vydrželo..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj Ja jsem s pritelem, uz od 16 :-P a klape nam to,snazime se o mimiska a jsme stastni........nezapomen, ze nezalezi na ostatnich,ale jen na Vas dvou :) Preji hodne stesti

  • Já jsem přítele potkala ve 14, od té doby jsme se vídali denně, mu bylo 19 a teď je mi 18 a mi 23 a jsme pořád spolu ;) asi bych to nějak nehrotila a nechala se to vyvíjet a na ostatní bych nehleděla ;) u nás taky měli kěcy, joo mu je 19 a Tobě ani 15 není...a jsme spolu...

  • Ahoj, jestliže se máte rádi, nehleďte na ostatní. Je sice pravda, že jsi mlaďoučká a leccos se ještě může přihodit a změnit, ale dokud se máte rádi, není přece co řešit :-) Já měla prvního kluka, když mi bylo 15/16, takže jako Tobě a nevydrželo to. Mu bylo 20, vídali jsme se párkrát za měsíc, takže nic moc a jakožto 20-i letý jaksi čekal od vztahu více, což já ještě v tu chvíli nechtěla. Tak jsme se tak nějak přestali vídat. Dalšího přítele jsem měla od 17/18 a to 4 roky a teď mám 3.chlapa, vzali jsme se a toho nedám ani za nic :-) A je mi 22 let :-)

  • mě to taky každej říká, že to nemůže vydržet... to záleží na vás, žádný pravidlo není, já jsem se svým přítelem od 16, je mi teprv 19, ale myslím, že nám to ještě hodně dlouho vydrží... a když se podívám na některé rodiče mých spolužáků, kteří se seznámili také na střední a jsou spolu doteď, tak nevidím důvod proč by to nemohlo vyržet;)

  • Já jsem se svým přítelem od 15. :) Sice to bylo ze začátku komplikované, ale všechny strasti překonány, a já jsem ta nejšťastnější na světě. Je mi 19 a jemu 21, včera jsem udělala maturitu :), on pracuje. Sice se chystám na vejšku, tak to bude dost těžký, ale věřím, že to spolu zvládneme. :) Byl můj první a doufám, že i poslední. :):D Někdy plánujeme, co bude, chceme mít 3 kluky (ale jestli budou tak hyperaktivní po tatínkovi, tak se mám na co těšit :D:D).
    No tím chci jenom říct, že je úplně jedno, kolik ti je a kolik je jemu, a ještě víc je jedno, co si o vás myslí druzí. Nám taky říkali, že to nevydrží a blablabla, ale my si žijeme svůj život, a to je to nejdůležitější a nejkrásnější! :) Takže se na všechno vykašli a užívej si krásného vztahu!! Hodně štěstí přeji a ať vám to dlouho vydrží. ;))

  • Být tebou, úplně se vykašlu na to, co říkají ostatní, já jsem se s přítelem potkala, když mi bylo nejspíš jako tobě (skoro 16), vztah přetrval do dnes (už je to přes 8 let) dokonce jsme se i vzali....jo a taky je starší (o 7 let). Přeju hodně štěstíčka ;)

  • Ahoj, my jsme spolu chodili od mých 16 let a vztah vydržel 8 let. Když už se nás všichni ptali na svatbu, tak se na mě vybodnul, ale jsem mu za to nesmírně vděčná. Mám teď skvělého chlapa, na svatbu radši nemyslím a máme se úžasně (teda doufám, že to tak má i on)...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist