vyvrcholení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33376 7.4.2012 0:33

Dobrý den, je my 20 let a se sexuálním životem jsem začala pořádně až před rokem. Mám problém s tím, že nikdy nepoznam, jestli už "jsem" nebo ne. U mužů je to jednoznačné, ale já u sebe prostě nic nepoznám. Mám sice krásný pocit, ale sama nevím, jestli jsem se "udělala", nebo ne. Předem děkuji za pomoc :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně si myslím, že bys to poznat měla na 100% - pokud máš jen příjemný pocit, je dost dobře možné, že jsi ještě orgasmu nikdy ani nedosáhla. Sama za sebe můžu přiznat, že jsem to zažila teprve po šesti letech pohlavního života a teprve s mým manželem, jiný muž mi nikdy orgasmus nedokázal přinést... =) Možná to zní děsivě, ale na druhou stranu my ženy si to na rozdíl od mužů dokážeme užít i tak, ne? ;)

  • Jestliže si nejsi jistá, tak "nejsi". Tohle prostě poznáš na 100%. Až to zažiješ tak to pochopíš. Začni trénovat sama na sobě, zkus se přivést k orgasmu pomocí vibrátoru, který ti bude dráždit klitoris a uvidíš.

  • ahoj, ja jsem zacala se sexualnim zivotem jeste pozdeji nez ty,ale vedela jsem co je to orgasmus, protoze jsem se vzdycky ráda "trela" a tak jsem ho dosahla. S mym prvnim pritelem jsem ho behem peti let dosahla asi tak trikrat, pak s zadnym a s mym nynejsim a pátym partnerem ho mam skoro pokazde. Rekla bych,ze je to urcite i vekem, sexualnima zkusenostma a hodne je to i o partnerovi. Zkus si to udelat sama a pak poznas zda to orgasmus je ci neni. Ja kdyz jsem se trela a delalo mi to dobre, tak jsem nevedela tehdy ze to je orgasmus, taky jsem mela pocit, ze mije hezky:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist