vyteče sperma po pohlavním styku opravdu vždy ven?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31004 5.9.2011 18:23

Otázka hlavně pro snažilky a zkušené, kteří NEPOUŽÍVAJÍ HA, při které nedochází k ovulaci. Vím, že už tu podobná otázka byla, ale jde mi právě o styk, který probýhá u ženy, která může otěhotnět. Já ač mám několik dětí, tak s tím naostro nemám zas tak moc zkušeností (snažení se vždy povedlo prakticky okamžitě), ale
Ze mě sperma vyteče, i když po styku nevstanu a spím celou noc,ráno vstanu a teče kápule po stehně, ale mám zkušenost, že neteče vždy nebo alespoň v takovém množství, abych si toho všimla a to i v případě, že vstanu ne dlouho po styku-to se mi stalo zrovna nedávno, ale už po styku 11.tý den cyklu-si říkám, že jsem ještě nemohla mít ovulaci (mám totiž dlouhé cykly) .
Každopádně má otázka zní - myslíte si, že je možné, že v době ovulace značná část spermatu zůstává v ženě? Pozorovala to některá na sobě?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že ano, protože mě se to tak stalo. Jindy ze mě sperma vyteklo a v den ovulace(cca), když jsme počali, tak ze mě nevyteklo nic :)

  • Já nikdy žádný rozdíl nepozorovala. Ze mě vyteklo vždy ať ovulace byla nebo ne. Do dělohy plujou spermie a pomáhá jim ženin plodný hlen. To, jak některé psaly, že děložní hrdlo při ovulaci sperma nasává, je nesmysl. Děložní hrdlo nic nenasává.

  • Ahoj, taky pozoruju, že někdy vyteče míň a někdy víc, ale nemyslím si, že se někam vstřebává nebo tak, řekla bych, že někdy ho má prostě muž víc a někdy míň.
    Jestli se můžu vložit do otázky: Jak dlouho trvá, než odteče všechno, když se třeba nesnažíte sperma záměrně ,,vytlačit,,?

  • Děvčata a vy jste měřili kolik toho do Vás váš miláček dá???Cožpak je pochva houba aby nasákla tekutinu? Nebo že by děloha v době ovulace nasákla sperma??A posléze vstřebala??Jejda jejda...Nedávno to tu bylo...Gravitace je gravitace a dřív nebo později to prostě vyteče :-D

  • Takže pokud se snažíme o mimi,a sperma vytéká ven,tak to znamená,že není pravděpodobnost,že otěhotním,nebo to nic neovlivní?děkuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist