vysvětlení kočárků - 2, 3 kombinace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36699 1.2.2013 19:07

Ahoj holky, já jsem asi natrdlá, ale pořád nerozumím označení kočárků kombinací. Byli jsme se ptát s předstihem v prodejně, protože než vždycky něco vyberem to je doba a teď vidím, že i než něco pochopím :-) Dvojkombinace jsem pochopila, že je korbička a sporťák a trojkombinace je take korbička a sporťák plus autosedačka. Ale pak nechápu co jsou různé ty vložné tašky a kombinované taška a podobně, když kouknu na prodejce kočárků. Ty různé tašky patří ještě k té korbičce? A popřípadě je mít nemusím a můžu mít třeba jen ,,fusak,, nebo jak? Můžete mi nekterá vysvětlit polopaticky ať tomu lépe rozumím? Děkuji :-)

Holky, děkuji za rady a diskuzi. Ještě jestli můžu doplňující otázku :-) Pokud tedy vybíráme kombinaci, kdy je zvlášť hluboká korba a zvlášť sporťák, tak potom už do korbičky nic nepotřebuji nutně vkládat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • někdy se jako trojkombinace uvádí i to, když je možné hlubokou korbu (nebo vložnou tašku) použít i k přenášení dítěte. měla sem kupovanou trojkombinaci před 12 lety a bylo to takto označeno, protože hluboká korba měla uši, za které ji bylo možné nést. dneska je to třeba proto, že hluboká korba má ve stříšce madlo, za které se dá nést.

  • lulatko1.2.2013 20:33

    Vložná taška se nejčastěji používá u kombinovaných kočárků, které nemají ke stejnému podvozku zvlášť hlubokou korbu a zvlášť sportovní sedačku (např. Jané, Concord, Peg Perego GT3, atd), ale sportovní sedačka vznikne vlastně sklopením zádové a nožní části toho původně hlubokého kočáru (vidět hezky např. na Inglesina Magnum nebo Peg Pérego Uno). Vzhledem k tomu, že tento typ kombinovaných kočárků nemá tedy v hluboké podobě pevnou korbu, doporučuje se do nich vložná taška na miminko - jednak se tím zmenší ten obrovský vnitřní prostor, což je pro malé miminko lepší, a jednak se tím ta korba zpevní a taky to lépe izoluje od okolního prostředí. Vložná taška se pak dá použít taky na snadnější přenášení miminka bez konstrukce celého kočáru.

  • lulatko2.2.2013 11:43

    pokud bude mít kombinace normální hlubokou korbu, tak do ní už opravdu nic nepotřebuješ. Ono nejspíš by se Ti tam už ani nic nevešlo - dnešní korby nijak extra mega nejsou. Hlavně si pohlídej, aby se Ti do té korby vešlo mimčo i s fusakem, vyjde-li Ti její používání na zimní chladné měsíce.

  • 2 kombinace je hluboka korba plus sportak
    3 kombinace hluboka korba plus sportak plus autosedacka

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist