vystříkání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59078 8.2.2012 19:16

mám takovej dotaz.... muže se do mě přítel vytříkat? (napustit) dvakrát za sebou ? nebo jak to je ? a musím se potom hned umýt ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud nebereš žádnou HA a nechceš otěhotnět, tak bych na toto na tvém místě ani nepomýšlela, a to ani jednou. umytí nepomůže - sperma je v pochvě a dělat výplach by stejně moc účinný nebyl.

  • Souhlasím, pokud nebereš HA, tak to je způsob otěhotnění, sperma se vymýt nedá (to by pak bylo velmi jednoduché a žádné HA by existovat nemusely).
    Pokud HA bereš, vystříkat se do Tebe může kolikrát zvládne a hygiena potom už záleží na Tobě. Někdo používá vlhčené ubrousky, když máš možnost můžeš se jít umýt, osprchovat. To je individuální.

  • Proč by nemohl, pokud to zvládne (já bohužel to štěstí měla snad jen 3*, přitom bych se ráda milovala i několikrát za sebou) a ty v tom žádnou překážku nevidíš (jako otěhotnění, či zdravotní). A hygiena? Podle mě není nutná alespoň ne po, když tak před:-), mě by bylo proti mysli ničit to krásné rozpoložení i to vzrušení, co zůstává, vodou )po vysprochvání jsem pak celá vysušená....

  • Proč tak ošklivě? De to napsat i jinak, nevulgárně. Jestli do tebe přítel bude ejakulovat, tak to nijak neumeješ. Umýt se ale můžeš je, to hygieničtější ;-). A přítel může ejakulovat více za sebou, záleží na něm jak mu to de či nejde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist