vyšetření žaludku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25078 6.2.2012 11:36

Ráda bych slyšela Váš názor. Čeká nás první IVF a protože mi bylo asi 14 dní špatně od žaludku tak po mě chce doktorka, abych šla na vyšetření žaludku sondou. Já jsem ale zjistila, že pitím kávy na lačno a velkými nervy v práci jsem si zřejmě tuto nevolnost přivodila sama. Kávu už ráno nepiju a v práci se snažím být více méně klidná.
Tak a teď bych ráda kdby mi někdo poradil, šli by jste na vyšetření žaludku, i když už vám nevolno není a nebo by jste to nechali být.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no, sice je to vyšetření nepříjemné, ale asi bych tam šla. svým chováním sis mohla způsobit třeba žaludeční vředy. to by potom mohlo nadělat paseku, i když jsi momentálně v klidu, tak prasklý vřed v těhu by asi nebyl nic moc příjemného.

  • petulinkaa136.2.2012 11:56

    ja na nem byla ( sono,gastro) po 1,5 mesicnich bolestech,krecich a nevim ceho vseho,mela jsem hrozny stavy :-( takze jsem musela,bylo to desny,ale vedela jsem na cem jsem.Pokud ti je jen spatne z neceho,tak to vynech a uprav si zaludek jinak :-)

  • Já bych šla, páč až otěhotníš a bude tě bolet žaludek - bude ti špatně v prvních týdnech nebo jen později bude pálit žáha ... budeš vědět, že žaludek máš v pořádku. Za ten klid to stojí si myslím. A pokud tam něco bude - nejčastěji nějaký vřídek ze stresů apod., tak se to ohlídá.

  • Ahoj, já dost dlouho trpím na občasné bolesti žaludku a špatné zažívání. Dříve jsem to připisovala žlučníku, ale ten nemám už asi 9let, a bolesti mám v těch místech stále. Vůbec jsem nezjistila, že by to způsobilo nějaké konkrétní jídlo nebo pití nebo nějaké jiné návyky. Dost často mě bolí hlava, tak beru prášky, což by mohlo také způsobit podráždění žaludku a dokonce i vředy. Manžel je lékař, tak mě poslal na sondu žaludku a nic se mi tam neprokázalo. V žaludku nic nemám. Jsem klidnější, ale na druhou stranu nevím, co to teda je. Určitě si tam ale dojdi. Vyloučíš jednu možnost. Měla jsem strach, každý, kdo na tom byl, mě strašil, ale tak hrozné to nebylo. Držím palečky, ať jsi v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist